Hopp til innhold

Aktuelt fra OBOS Block Watne

Vi har gode tips og råd til deg som boligeier, om du vurderer å kjøpe eller skal flytte, ønsker inspirasjon til interiør, eller er på jakt etter annen nyttig informasjon.

Familie på fire smiler og ler i sofa i OBOS Block Watne-bolig

Ny bolig med gode betingelser

Med Husbanklån kan du kjøpe en splitter ny bolig til markedets laveste rente. Nå bygger vi flere boliger med betingelser du kan spare mange tusen kroner på å benytte.
Salgskonsulent for OBOS Block Watne med kunde på visning i nybygg

100 000 kroner spart ved kjøp av ny bolig

Det er mange fordeler ved å kjøpe en ny bolig. For eksempel kan prisforskjellen på dokumentavgift være på 100 000 kroner eller mer. Men det er langt flere fordeler – her deler eksperten alle.
Mørke fliser på baderom, med hvite fliser inne i badekarnisje

Et helt nytt drømmebad

I din helt nye bolig, hvordan ønsker du at badet skal se ut? Våre bad leveres av blant annet Svedbergs, med mange muligheter for tilpasning.
Stue med peis mot kjøkken, på Sandviksløkka

Få det som du vil!

Hvordan vil du ha det hjemme hos deg? Det er mange muligheter for individuelle tilpasninger når du kjøper en ny bolig av OBOS Block Watne.
Kjøkken med benk fra HTH.

Skap ditt drømmekjøkken!

Kjøkkenet i alle OBOS Block Watne-boliger leveres av den danske kjøkkenprodusenten HTH, og det finnes mange muligheter for å tilpasse det akkurat slik du vil.
Artikkel om smarte, praktiske og gode planløsninger

Smarte, praktiske og gode planløsninger

En gjennomtenkt planløsning betyr et praktisk hjem. Planløsningene i våre boliger er nøye utarbeidet av arkitektene i OBOS Block Watne og tar form allerede ved første befaring på tomten. De har ett mål for øye – skape løsninger som gjør din hverdag enklere.
Illustrasjon av terrasse i hus 11 på Engersand.

Gode solforhold og fantastiske uteplasser

Vi i OBOS Block Watne bygger for trivsel. Lenge før første spadetak planlegger vi for å skape solrike uteplasser med flott utsikt som nye beboere kan nyte gjennom døgnet og til ulike årstider og sesonger.
Bilde av et par som står på kjøkkenet

Flyttet fra enebolig til leilighet

Fordelene ved å flytte fra enebolig til leilighet er mange, men hva bør du tenke på før du tar steget? Vi har tre tips du bør du vite om.
Enebolig med frodig hage fra 1973

Boliger gjennom 100 år

Hvordan bodde det norske folk for 100 år siden? Er du forberedt på å dele rom med naboen i fremtiden? Her tar vi deg gjennom høydepunktene for norsk arkitektur det siste århundre, og hva vi kan vente fremover.
Illustrasjon av enebolig fra Fluks

Bygge enebolig på egen tomt

Skal du bygge enebolig og tror at du må velge fra en huskatalog? Vi ønsker å endevende måten å tenke hus på, og har lansert OBOS Block Watne Fluks – et fleksibelt og tilpasningsdyktig konsept.