Hopp til innhold
To tømrere fra OBOS Block Watne på byggeplassen

Vi søker tømrere

Nå er vi på utkikk etter flinke folk med fagbrev i tømrerfaget, og både kvinner og menn oppfordres til å søke. Hos oss får du gode betingelser, spennende muligheter, og sist men ikke minst: Et skikkelig godt arbeidsmiljø. Har du lyst til å bli med på laget?

Laster

 

 

Siden 1950-tallet har vi bygget over 100.000 trehus fra grunnen av. Vil du være med å bygge fremtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer? Vi prosjekterer, utvikler, selger og bygger boliger med egne ansatte. 

Vi har ti regionskontorer, fra Trøndelag til Agder. Hovedkontoret er i Oslo, sammen med resten av OBOS-konsernet. Hos oss får du en motiverende og inspirerende arbeidsplass, med engasjerte og dyktige kolleger. 

Hvorfor velge OBOS Block Watne

OBOS Block Watne er en solid bedrift og en trygg arbeidsplass. Bli bedre kjent med oss ​​og hva vi kan tilby deg.

Vi oppfyller boligdrømmer

Hvem er vi? OBOS Block Watne bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Denne visjonen jobber vi for å oppfylle hver dag.
Tømrer i arbeid på tak

Et godt sted å jobbe

Vi er en av Norges ledende boligbyggere og leverer årlig om lag 800 nye boliger. Hovedvekten av vår virksomhet er egenutviklede boligprosjekter.
Tømrer fra OBOS Block Watne med verktøy i hendene

Gode betingelser for ansatte

Som medarbeider får du gode betingelser med pensjons- og forsikringsordninger, utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter.
Marius står oppe i et stillas på en byggeplass.

– Som tømrer er man aldri ferdig utlært, man lærer noe nytt hver dag.

Marius (20) har nettopp fullført lærlingperioden sin som tømrer i OBOS Block Watne. Der har han jobbet side om side med andre håndverkere i to år for å lære om hele byggeprosessen.

Les om Marius' tid som lærling
Knut Petter, tømrer i OBOS Block Watne

– Det er en trygghet å jobbe her i OBOS Block Watne

Knut Petter har jobbet i OBOS Block Watne siden desember 1995. Innad i bedriften har han fått prøve seg på flere forskjellige jobber.

Les om Knut Petters arbeidshverdag
Lærlinger fra vårt kontor i Drammen

Derfor er det lurt å være lærling hos oss

Vi ønsker å gi fremtidige tømrere en perfekt start på yrkeslivet. Dette gjør vi gjennom vårt eget lærlingeprogram.

Bli lærling i OBOS Block Watne

Vi bygger mestere

Det er viktig for oss å ta vare på våre ansatte. Sammen med kombinertlandslaget har vi laget en film om paralleller mellom en håndverker og en toppidrettsutøver, for å sette fokus på HMS.

Les mer om viktigheten av HMS