Vi søker tømrere

Nå er vi på utkikk etter flinke folk med fagbrev i tømrerfaget, og både kvinner og menn oppfordres til å søke. Hos oss får du gode betingelser, spennende muligheter, og sist men ikke minst: Et skikkelig godt arbeidsmiljø. Har du lyst til å bli med på laget?

Siden 1950-tallet har vi bygget over 100.000 trehus fra grunnen av. Vil du være med å bygge fremtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer? Vi prosjekterer, utvikler, selger og bygger boliger med egne ansatte. 

Vi har ti regionskontorer, fra Trøndelag til Agder. Hovedkontoret er i Oslo, sammen med resten av OBOS-konsernet. Hos oss får du en motiverende og inspirerende arbeidsplass, med engasjerte og dyktige kolleger. 

Hvorfor velge OBOS Block Watne

OBOS Block Watne er en solid bedrift og en trygg arbeidsplass. Bli bedre kjent med oss ​​og hva vi kan tilby deg.

– Miljøet blir noe helt annet med flere jenter

– Miljøet blir noe helt annet med flere jenter

Byggebransjen er fortsatt relativt mannsdominert, og ute på byggeplassene er kvinnelige tømrere et sjeldent syn. Møt Tora (18) og Inger Lise (18), de aller første kvinnelige tømrerlærlinger i OBOS Block Watne, region Møre og Romsdal.

Les mer om tømrerlærlingene
Derfor er det lurt å være lærling hos oss

Derfor er det lurt å være lærling hos oss

Vi ønsker å gi fremtidige tømrere en perfekt start på yrkeslivet. Dette gjør vi gjennom vårt eget lærlingeprogram.

Bli lærling i OBOS Block Watne

Vi bygger mestere

Det er viktig for oss å ta vare på våre ansatte. Sammen med kombinertlandslaget har vi laget en film om paralleller mellom en håndverker og en toppidrettsutøver, for å sette fokus på HMS.