Hopp til innhold
Et stort, hvitt trehus med en frodig hage i forgrunnen.

Våre trehus

OBOS Block Watne har siden oppstarten i 1872 utviklet seg til å bli Norges største produsent av trehus. Treverk er kortreist og finnes over hele landet vårt, i tillegg til at det er et materiale som er bærekraftig, av god kvalitet og lett å forme.

Trehusene blir bygget på plassen, noe som bidrar til lavere klimautslipp under byggeprosessen, og en oversiktlig prosess der det er lettere å redusere og sortere avfall. Ønsker du et hjem som er solid og energiøkonomisk, kan et hus bygget i tre være et godt valg.

OBOS Block Watne er en trygg og solid aktør som har bygget mer enn 100 000 boliger til det norske folk. Boligene vi bygger er i tråd med de nyeste byggeforskriftene og energikravene, og kommer med inventar av ypperste kvalitet fra kjente leverandører.

Illustrasjonsbilde av terrassene i Husbyåsen H3B

Våre funkishus i tre

Som landets ledende leverandør av trehus fokuserer vi på å skape hjemmet du ønsker, uansett boligtype. Hos oss finner du funkishus i tre over hele landet.

Se våre funkishus
Fornøyde tømrere ved OBOS Block Watnes kontor Viken Nord

Med lidenskap for å bygge drømmehjem

Morgendagens bolig skapes ikke bare av godt treverk. Selve byggeprosessen håndteres av noen av de dyktigste håndverkerne og tømrerne i landet.

Les mer om tømrernes arbeid
Fasade på et trehus fra OBOS Block Watne, fra hagesiden

6 gode grunner til å velge trehus

Enebolig, rekkehus, funkishus eller villa – enten du er på boligjakt eller har lyst til å bygge nytt er trehus et godt valg. Her er noen av grunnene.

Se hvorfor du bør velge trehus
Illustrasjon av enebolig med to etasjer

Kjøpe ny bolig

Kunne du tenke deg å flytte inn i et helt nytt hus i tre? Vi bygger nabolag bestående av trehus over hele landet.

Finn ditt nye hjem