Hopp til innhold
Tømrer fra OBOS Block Watne med verktøy i hendene

Gode ansattbetingelser

Som medarbeider i OBOS Block Watne får du gode betingelser med pensjons- og forsikringsordninger, utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter.

Det er mange fordeler ved å jobbe i en velrenommert bedrift. OBOS Block Watne er eid av OBOS-konsernet og et selskap med solid økonomi. Samtidig gjør distriktskontorene oss til en lokal bedrift som kjenner de lokale forhold og byggetradisjoner. I tillegg er vi mange ulike faggrupper som jobber sammen. 

Gode betingelser og fordeler

Hos oss får du alt fra sosiale aktiviteter til gode pensjonsordninger. OBOS Block Watne har konkurransedyktig lønn og veldig gode bonusordninger. Vi tar vare på deg gjennom gode forsikringsordninger og Helseforsikring fra Storebrand som blant annet dekker fysikalsk behandling, og gir deg mulighet for utvikling gjennom videre- og etterutdanning.

Årets medarbeider

Hvert år kåres ”Årets medarbeider”. Vinneren blir tildelt ”Sølvhammeren” – en forsølvet hammer i glass og ramme. Dette er en pris som henger høyt, og som blir høyt verdsatt av de som har gjort seg fortjent til utmerkelsen.

Det velges en representant fra alle medarbeidergrupper; Byggeleder, prosjektleder, distriktssjef, tømrer (3 vinnere), tømrerlag, stabsmedarbeider eller sekretær, selger og årets nykommer.