Hopp til innhold
Kvinne med hund på terrasse i OBOS Block Watne-bolig

Dette er OBOS Block Watne

Det å kjøpe bolig er et stort steg og ofte en del av et nytt kapittel i livet. OBOS Block Watne har lang erfaring og bygger hver bolig fra grunnen av, slik at du skal få det godt i ditt nye hjem.

Kvinnelig tømrer på jobb i OBOS Block Watne

Et selskap i OBOS

OBOS er en medlemsorganisasjon med over 500 000 medlemmer. I over 90 år har OBOS skaffet medlemmene bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. Block Watne ble kjøpt opp av OBOS i 2014, og er en del av OBOS-konsernet.
Et stort, hvitt trehus med en frodig hage i forgrunnen.

Våre trehus

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent. Siden oppstarten i 1872 har vi bygget over 100 000 boliger til det norske folk.
Artikkel om Fluks bygg enebolig på egen tomt

Bygge enebolig

Skal du bygge enebolig og tror at du må velge fra en huskatalog? Vi ønsker å endevende måten å tenke hus på, og lanserer nå Fluks – et fleksibelt og tilpasningsdyktig konsept
Hjemlengsel skrevet i håndskrift med et frimerkebilde av bygninger

Podkast: Hjemlengsel

I sesong 2 av OBOS' egen podkast, Hjemlengsel, kan du høre mer om historien til OBOS Block Watne. Om husbyggingens gullalder, hvordan folk fant husene sine i huskataloger og hvorfor husene ser ut som de gjør.

Lytt til podkasten
Kombinertlandslaget

Hovedsponsor av kombinertlandslaget

OBOS Block Watne er stolt hovedsponsor av Norges Skiforbund Kombinert. Avtalen skal spesielt styrke satsingen på kvinner.

Les mer om samarbeidet
Illustrasjon av blyant

Tips og råd

Her finner du oppdatering om saker fra våre distriktskontorer, nyttige tips til nye boligeiere, nye boligprosjekter og andre bolignyheter.

Nyttig informasjon
En hånd som plukker opp jord fra et bed med grønnsaker. Foto: Nadia Frantsen

Grønn strategi

Vi i OBOS Block Watne brenner ikke bare for å skape trygge og gode nabolag for store og små. Vi er også opptatt av å bli en bærekraftig bedrift i alle ledd. Her kan du finne ut hva vi gjør i dette arbeidet.

Les om vår grønne strategi