Hopp til innhold

Samarbeidspartnere

Du er garantert kvalitetsløsninger når du velger fra våre leverandører. Alle er trygge merkenavn som vi har samarbeidet med over lang tid.

Dudek Group

Dudek Group har siden 1984 produsert vinduer i tre. Dudek kan levere aluminiumsbeslåtte vinder. I tillegg til vinduer produserer Dudek Group også I-bjelker samt inner- og ytterdører.

Fjerdingstad

H-vinduet Fjerdingstad har i mer enn 60 år produsert vinduer og dører i tre. I tillegg til H-vinduet produserer vi også andre produkter som innadslående vindu, skyvedøren skyv-tett og foldedør.

Glava

Med vår kompetanse og våre produkter skal GLAVA® redusere energitapet i alle typer bygg. På den måten bidrar vi til at samfunnet kan bruke energiressursene mer effektivt og miljøvennlig.

Grohe

Kvalitet, teknologi, design og bærekraft. Fire merkeverdier som illustrerer vår forpliktelse til å skape eksepsjonelle opplevelser. Hver gang du slår på en GROHE kran eller går inn i en GROHE dusj, så du kan føle forskjellen.

HiKOKI Power Tools Norway AS

HiKOKI Norway AS leverer høytrykksverktøy for spikring, håndverktøy og festemidler til Block Watnes tømrere. Produktspekteret er beregnet på den profesjonelle bruker, og kvalitetsnivået er tilsvarende.

HTH kjøkken

Det moderne liv krever sitt kjøkken! Et kjøkken fra HTH lever opp til kravene i det moderne liv. Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet - det er HTH.

Kährs parkett

Kährs er i dag et av verdens eldste gulvfirmaer. Vi har utviklet oss til englobal markedsleder med salg i 70 land og tilbyr et bredt spekter av gulvprodukter. Vår nøkkel til suksess er vår dype lidenskap for å skape vakre gulv.

Litex

Litex® membransystemer er utviklet for å bygge våtrom mest mulig trygt og effektivt. Materialene skal være raske og lette å jobbe med og resultatet blir garantert helt trygt når du følger systemet.

Siemens

Siemens Husholdning – for et moderne og stilrent hjem! Ta en titt på produkter, tips og smarte funksjoner som kan inspirere matlagingen og imponere middagsgjestene.

Swedoor JeldWen

JELD-WEN Norge selger høykvalitetsdører til hele Norge under merkenavnet Swedoor. Med fokus på å utvikle, produsere og markedsføre løsninger for ethvert markeds-segment lever vi opp til vår viktigste verdi - pålitelighet.

Trapperingen

I Trapperingen mener vi at trappen er boligens viktigste møbel, som skal kle huset og gi interiøret særpreg. Derfor har vi et bredt utvalg av modeller, materialer og utførelser. Lokale fabrikker rundt omkring i landet er trygghet for kvaliteten.