Hopp til innhold

Et godt sted å jobbe

OBOS Block Watne er en solid bedrift og en trygg arbeidsplass. Vi er en av Norges ledende boligbyggere og leverer årlig om lag 800 nye boliger. Hovedvekten av vår virksomhet er egenutviklede boligprosjekter. Prosjektutvikling, salg og boligbygging utføres av egne ansatte.

OBOS Block Watne leier ikke inn håndverkere, men ansetter de beste. For oss er det viktig å ha de beste fagfolkene ansatt. Vi vil sørge for å beholde stillingen som Norges ledende boligleverandør, og da må vi ha kvalitet i alle ledd i byggeprosessen. Uten de beste folkene på laget, hadde vi aldri klart å holde den håndverksmessige høye standarden våre boliger er kjent for.

De beste fagfolkene

Alle våre boliger bygges på tradisjonelt vis på byggeplassen. Dette gir best kvalitet og optimal tilpasning. Våre folk vet hvordan boligene skal settes opp til minste detalj. Hos oss holdes ferdighetene i hevd, og vi viderefører dem også til neste generasjon tømrere ved å ansette lærlinger. Samtidig opplever tømrerne gleden ved å skape noe varig. Vi tilbyr våre ansatte det beste av verktøy og annet utstyr som trengs i arbeidet. Vi passer også på å gi dem faglig påfyll. Dermed er de alltid på høyde med utviklingen innen sine spesialområder.

 

Fordeler ved å være tømrer i OBOS BLock Watne

 • En trygg arbeidsplass – vi har over 100 års historie å vise til
 • Norges mest effektive driftssystem
 • Spesialiserte tomannslag
 • Markedets mest komplette pakke med hensyn til lønns- og arbeidsvilkår og svært gode fortjenestemuligheter.
 • Korte akkorder, 1 – 4 uker
 • Avtale om AFP
 • Fast arbeidstid og lite overtid
 • Strukturert og ryddig arbeidsgiver med gode rutiner
 • Gode personalfordeler som personalrabatt, helsetjenester og etter- og videreutdanning
 • Lærling i laget gir tilskudd fra bedriften
 • Godt organisert tillitsmannsapparat
 • Elektronisk timeregistrering
 • Vi bygger kun nye boliger

Med eget program for lærlinger

OBOS Block Watne bygger nye boliger og bare nye boliger, alt fra eneboliger og rekkehus til større leilighetsbygg. Du får på denne måten førstehånds kjennskap til moderne boligbygging både når det gjelder arkitektur, materialer og verktøy. Det eneste vi ikke endrer hos oss er kravene til godt tradisjonelt håndverk. OBOS Block Watne gir deg på denne måten unike muligheter til å utvikle deg innenfor ditt eget fag.

Høy akkordfortjeneste

Som tømrerlærling i OBOS Block Watne får du gode betingelser med personalkjøpsavtaler, pensjons- og forsikringsordninger, har trolig tømrerfagets høyeste akkordfortjeneste. Du får også arbeide sammen med landets dyktigste håndverkere.

HMS i hvert trinn

I OBOS Block Watne tenker vi HMS i hvert trinn, og vi har satt ytterligere fokus på HMS i planlegging og prosjektering.

Vi er mer og mer aktive i forhold til lokalmiljø og de byggeprosjekter vi har. Hos oss er det viktig at de ansatte melder ifra ved Uønskede Hendelser, slik at vi kan studere disse før de forårsaker en ulykke.

Vi gjør runder med uanmeldte HMS-tilsyn, av samtlige Distriktskontor, og følger opp funn fra disse. Vi skal i gang med et HMS-prosjekt gjeldende jevnlige møter med representanter fra både ansatte og ledelse, med fokus på kun HMS.

Vi har satt større fokus på våre verneombud og det viktige vernearbeidet de gjør og skal gjøre, ute i avdelingene.

Dette er bare noen av de tiltakene som er satt i gang. HMS er i fullfokus, og det skal gjennomsyre bedriften. Vi gir oss ikke før vi ser og lever dette.