Hopp til innhold
Illustrasjon av et lyst og moderne kjøkken fra Siemens.

– Utviklet for å forenkle hverdagen til kundene våre

Kjøkkenet i din OBOS Block Watne-bolig er utstyrt med integrerte hvitevarer av høyeste kvalitet levert av Siemens. Her kan du lese om produktene og hvilke muligheter du har for å tilpasse kjøkkenet akkurat slik du ønsker.

Vi i OBOS Block Watne planlegger alle våre boliger nøye, og samarbeider med noen av de beste leverandørene på markedet for å levere hjem av høyeste kvalitet som sørger for en vedlikeholdsfri bolig i mange år fremover.

Kjøkkenet er hjertet i ethvert hjem, og et samlingspunkt i for hele familien i en travel hverdag. Da er det også ekstra viktig med et innovativt og funksjonelt kjøkken, som samtidig inviterer til hyggelige stunder og gode samtaler.

– Hvitevarene våre holder en høy teknisk standard når det gjelder funksjon, energiforbruk og design, forteller Kristine Maudal, markeds- og kommunikasjonssjef i Siemens Norge.

– I hvert eneste produkt finner du en kombinasjon av intelligent og innovativ teknologi, som er utviklet for å forenkle hverdagen til våre forbrukere, og samtidig gjøre den litt mer ekstraordinær.

Mann inspiserer kjøkkeninnredning med kvinne ved sin side.

Med hvitevarene fra Siemens er målet å forenkle hverdagen din, men også gjøre den litt mer ekstraordinær med spennende teknologi og funkjoner.

Standard produkter i en OBOS Block Watne-bolig

Alle kjøkken i boligene til OBOS Block Watne leveres som standard med integrert stekeovn, induksjonsplatetopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kombiskap fra Siemens.

– Våre oppvaskmaskiner bruker lite energi og vann når de er i bruk og har en unik teknologi som gir en enestående tørkeevne. Her vil også plast bli helt tørt, noe som er spesielt viktig for barnefamilier, sier Maudal.

Fasade av oppvaskmaskin.

I oppvaskmaskinen vil også plast bli helt tørt, som er praktsk for en barnefamilie der både matbokser, tåteflasker og annet utstyr må vaskes ofte.

Også kjøleskapet og induksjonsplatetoppene er utviklet for at din hverdag skal være enkel.

– Kombiskapet har oppbevaringsløsninger som forlenger holdbarheten på maten. Platetoppene er enklere og holde rene og stekeovnene har en effektivitet som sørger for at du kan halvere tilberedningstiden på enkelte retter.

Har du andre ønsker for kjøkkenet i ditt nye hjem, finnes det mange muligheter for individuelle tilpasninger.

– Du kan velge å oppgradere standard-pakken til medium eller eksklusiv. Det vil fortsatt være snakk om stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap, men du står fritt til å velge mellom høyere, spesifiserte produkter, sier eksperten.

– I tillegg kan du velge mellom ytterligere produkter utover pakken, slik som ekstra bred platetopp, ventilator, dampovn, mikrobølgeovn, kompaktovn, separat kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin og tørketrommel.

Illustrasjon av hvitevarer på et kjøkken.

Alle kjøkken i boligene til OBOS Block Watne leveres med integrert stekeovn, induksjonsplatetopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kombiskap fra Siemens.

De mest populære produktene nå

Siemens er kjent for sin banebrytende teknologi, og presenterer stadig spennende løsninger til hjemmet som gjør hverdagen litt enklere og smartere, samtidig som produktene kommer med et flott design.

Skal du først oppgradere kjøkkenet i din nye bolig er derfor mulighetene mange. Det er likevel noen tilvalg og produkter som er mer populære enn andre.

– Siemens inductionAir er blitt veldig populær. Det er en platetopp som har en integrert ventilator ved siden av kokesonene, forteller Maudal.

Damp fra kokende kjele og grønnsaker i stekepanne suges opp av kjøkkenvifte.

I våre boliger kan du oppgradere til en platetopp med integrert ventilator.

Integrert ventilator i selve platetoppen gjør at du ikke trenger den tradisjonelle kjøkkenviften over stekeplatene. Det gir større fleksibilitet og gjør det enklere å gå for en løsning der stekeovn for eksempel er en del av en kjøkkenøy.

– Den har et lavt lydnivå og flott design som gjør at den også egner seg til en åpen kjøkkenløsning ut mot stue eller spisestue. Her får du to produkter i ett, som oppfyller alle krav til kvalitet, brukervennlighet og design.

Nytt i år er også glassDraft Air, som gir en annerledes og spennende vri på den tradisjonelle kjøkkenviften.

– Det er en nedsenkbar ventilator som monteres bak platetoppen. Den har et diskret og gjennomsiktig design av glass som blir et flott blikkfang som utmerker seg på kjøkkenet.

Illustrasjon av et moderne kjøkken med mørke fliser.

Innovativ og smart teknologi åpner opp for et kjøkken med nye og spennende løsninger.

Illustrasjon av et lyst og moderne kjøkken med vinduer.

Et kjøkken burde designes slik at vask, komfyr og kjøleskap er i umiddelbar nærhet til hverandre.

Når det kommer til valg av hvitevarer er det lurt å undersøke mulige funksjoner som kan gjøre din hverdag litt enklere.

– Vi har ovner med mikrokombifunksjon som kombinerer mikrobølgefunksjon med vanlig oppvarming som under-/overvarme eller varmluft. Ved bruk av denne funksjonen halverer du steketiden på flere retter, som stekte potetbåter, lasagne eller stekt kylling.

– Vi har også et program som gjør at du kan tilberede mat direkte fra frossen tilstand. På oppvaskmaskiner og vaskemaskiner har vi funksjonen VarioSpeed som halverer tiden på programmet.

Med Home Connect kan du skape ditt eget smart-kjøkken, og være koblet opp mot alle produkter via app.

– Det gjør at du kan betjene, overvåke eller forhåndsinnstille alle dine Siemens hvitevarer direkte fra din smarttelefon eller tablet, uansett hvor du er, sier eksperten.

Dame viser mann illustrasjon av kjøkkeninnredning.

Med Home Connect kan du koble deg opp mot alle produkter på kjøkkenet via en applikasjon.

Tekst: Chili Media. Foto: Siemens.

Relaterte artikler

Stue med peis mot kjøkken, på Sandviksløkka

Få det som du vil!

Lett og delikat eller lunt og varmt? Det er mange muligheter for tilvalg og oppgraderinger når du kjøper en ny bolig av OBOS Block Watne. Vi samarbeider med noen av de beste leverandørene i markedet og har samtidig dyktige eksperter innenfor alle fagfelt. Hvordan vil du ha det hjemme hos deg?
Kjøkken med benk fra HTH.

Skap ditt drømmekjøkken!

Kjøkkenet i alle OBOS Block Watne-boliger leveres av den danske kjøkkenprodusenten HTH, og det finnes mange muligheter for å tilpasse det akkurat slik du vil.
Se alle artikler