Laster resultat

Utsolgt

Kjekstadmarka

Frittliggende eneboliger i funkisstil, med moderne utforming av eksklusiv kvalitet, tegnet spesielt med beliggenheten på feltet i tankene.

Finn fram på siden

Illustrasjon av fasade ved Kjekstadmarka hus 34

Illustrasjon av hus 34

1 av 4

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Linnerudveien 1 , 3440 Røyken. Se kart i Google

Foto av visningsbolig og tomt

Livet på Kjekstadmarka

Nå kan du sikre deg en av de 14 nye eneboligene på Kjekstadmarka i Røyken kommune. Boligene er bygget i funkisstil, med moderne utforming av eksklusiv kvalitet. Arkitekten har tegnet boligene spesielt med den praktfulle beliggenheten på feltet i tankene. Boligen din får derfor flott utsikt over det naturskjønne landskapet, og blir et godt sted å bo for mange heldige familier.

De nye boligene i Kjekstadmarka blir stilfulle, romslige og godt tilrettelagt for et aktivt og moderne familieliv. Boligen din går over to eller tre plan, med en arkitektur som gjør det beste ut av omgivelsene og terrenget. Romslig åpen stue- og kjøkkenløsning og store vinduer, slipper dagslys og den flotte utsikten rett inn. Du kan velge mellom tre eller fire soverom, noe som sikrer god plass til alle familiemedlemmer.

Kjekstadmarka ligger idyllisk til ved markagrensa i Røyken. Det er kort vei til Røyken sentrum, med dagligvarebutikk, kafé, apotek, frisør og alt du måtte trenge. Det er barnehage på feltet og kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skole. De gode buss-, tog- og veiforbindelsene knytter landlige Røyken til bysentrene Asker, Oslo og Drammen.

Området for aktive familier

Området for aktive familier

Nye Kjekstadmarka byr på fantastiske eneboliger. Nabolaget rundt har minst like mye å by på. Vi har oppsummert alt du trenger å vite om ditt nye hjem og området rundt her.

Les mer om nabolaget
Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.