BKS 3 Fasade

En nøkkelferdig bolig med OBOS Block Watne-standard

Nøkkelferdig! Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem.

Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra OBOS Block Watne fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. Det er trygt og oversiktelig å velge en helt ny bolig fra OBOS Block Watne, hvor du blant annet får: 

Kjøkken fra HTH

Kjøkken er boligens viktigste rom. Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt HTH som vår kjøkkenleverandør. HTH er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra HTH får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass. Kjøkkeninnredningen med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Bosch eller Siemens.

Illustrasjon av kjøkken

Bad fra HTH og Svedbergs

Ditt nye bad leveres med innredning fra HTH i fem valgfrie farger med skuffeseksjon, nedfelt vask og speil med lys. Toalettet er vegghengt og dusjhjørnet leveres i herdet glass. Baderomsporselen og dusj kommer fra Svedbergs. Badet har varmekabler og fliser på vegger og gulv.

Husk! Ikke alle våre prosjekter leveres med hvitevarer eller flislagte bad. Hvilken standard som gjelder for ditt din bolig står spesifikt i prospektet til prosjektet du velger. 

Parkett fra Kährs

Varmt, vakkert og helt naturlig. Gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med trestavs hvitlasert eikeparkett på 14 millimeter i alle tørre rom.

Waterguard – vannstoppersystem

Med vannstoppesystem fra Waterguard stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør – en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer.

Illustrasjon av fasade I, hageside i boligprosjektet Litjeskjeet

Fabrikkmalte vinduer og dører

Alle dører og vindusrammer leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten.

Flere smarte løsninger

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel for nett og tv.

Se alle våre boligprosjekter her