Artikkel om nabolaget på Kjekstadmarka

Området for aktive familier

Nye Kjekstadmarka byr på fantastiske eneboliger. Nabolaget rundt har minst like mye å by på. Vi har oppsummert alt du trenger å vite om ditt nye hjem og området rundt her.

Snart kan du sikre deg én av fjorten frittliggende eneboliger i funkisstil, med moderne utforming av eksklusiv kvalite. Disse er tegnet spesielt med tanke på den praktfulle beliggenheten på feltet. Boligene får en flott utsikt over det naturskjønne landskapet, og blir et godt sted å bo for mange heldige familier.

Flott natur i nærheten

Landskapet rundt boligområdet på Kjekstadmarka er preget av svært flott natur. Med attraktive turterreng der det florerer av muligheter enten du liker spaserturer, løping, sykling eller svømmeturer i sjøen eller områdets idylliske tjern. Det er godt tilrettelagt med grill- og campingmuligheter, og godt med skispor og løyper rett utenfor stuedøren, blant annet ved Vesledammen og Huldrestien. Det er også kort vei til Blåfjellhytta, Småvannsbu, Stordammen og mange flere. Uansett hva du foretrekker er mulighetene mange for å lade batteriene med rekreasjon i det grønne.

 

Bilde fra Vesledammen

Vesledammen ligger like ved boligene

1 av 6

Kort vei til det du trenger

For de som foretrekker mer organiserte aktiviteter er det også gode muligheter i nærheten. Du finner mange tilbud for idrett, ski og ballsport, en flott golfbane og ikke minst det attraktive Røykenbadet like i nærheten. Her er det alle muligheter for trening, klatring, helse og velvære. Det er for øvrig kort vei til nærmeste nærbutikk Kiwi, som ligger like rundt hjørnet for boligfeltet. Det er kun fem minutter med bil til togstasjonen, som tar deg videre dit du vil i verden.

God forbindelse videre

Røyken ligger sentralt på Østlandet mellom Drammensfjorden i vest og Oslofjorden i øst. Drammen er kun 20 minutter unna med bil, og Oslo når du på en drøy halvtime. Med nærhet til riksvei 23 Oslofjordforbindelsen har vi en unik plassering på Østlandet. Fra Røyken er det bussforbindelse til Drammen, Asker, Sandvika og Oslo. Toget stopper på Spikkestad og i Røyken sentrum, og fra Slemmestad går det hurtigbåt til Aker Brygge.

Praktisk belligenhet 

Praktisk og tilrettelagt Det er barnehage på feltet og kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skole. Det sikrer en praktisk og behagelig hverdag for alle medlemmer av familien. Vil man reise lenger er det svært gode buss-, togog veiforbindelser som knytter landlige Røyken til bysentrene Asker, Oslo og Drammen.