Laster resultat

Utsolgt

Krabbavigå

Krabbavigå på Jåsund tilbyr moderne rekkehus og eneboliger. Prosjektet får en unik beliggenhet mellom fjord og hav. Kun en enebolig igjen - rekkehusene er solgt!

Illustrasjon av fasde på enebolig

Illustrasjon av fasde på enebolig

1 av 10

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Krabbavikveien, 4058 Tananger. Se kart i Google

Bilde fra opparbeidet park

Livet i Krabbavigå

Krabbavigå har en unik beliggenhet mellom fjord og hav, og byr på moderne rekkehus og eneboliger på Jåsund. Det blir rikelig med fellesareal så du aldri trenger å bevege deg langt for å finne spennende lekeplasser og hyggelige treffpunkter. 

Boligprosjektet består av elleve rekkehus og fem eneboliger som både er lettstelte og moderne. Her kan du bo i mange år fremover uten å tenke på oppussing og vedlikehold. Du har også mulighet til å gjøre egne tilvalg på boligen fra en egen tilvalgsliste.

Krabbavigå i Jåsund vil få en flott tursti langs sjøen, mange kjekke lekeplasser innimellom boligene, grillplass og en stor fotballbane like ved. Samtidig har du alle mulighetene sjøen har å tilby. 

Jåsund er både sentralt og landlig. Det er kort vei til Stavanger, Forus, Risavika og Sola. Det er greit å komme seg på jobb, og det er greit å komme til butikker. Turområder finnes like utenfor stuedøra.

Bo godt på Krabbavigå

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.