Artikkel om boligene i Krabbavigå

Boliger med gjennomtenkte løsninger

Vi selger moderne rekkehus og eneboliger på idylliske Krabbavigå på Sola. Boligene kommer med arealeffektive planløsninger som legger til rette for en behagelig hverdag for hele familien.

Krabbavigå på Jåsund tilbyr boliger for folk i alle livsfaser. Her bygger vi elleve rekkehus og fem eneboliger på feltet. Disse er moderne rekkehus og eneboliger i en harmonisk plan som skaper et trivelig bomiljø. Rikelig med fellesarealer bidrar til at man aldri trenger å bevege seg langt fra hjemmet for å finne  hyggelige treffpunkter. 

Moderne rekkehus  

Rekkehusene går over tre etasjer, og har åpen stue- og kjøkkenløsning, tre soverom, og ett eller to bad, hvor det ene har et tilhørende vaskerom. Utgang til hage og uteplass har du fra stue- og kjøkkenløsningen. Rekkehusene har egen også carport og sportsbod, og separat parkeringsplass ute i gårdsrommet.

Her kan du bo i mange år fremover uten å tenke på oppussing og vedlikehold. Du har også mulighet til å gjøre egne tilvalg på boligen fra en egen tilvalgsliste.

Alle rekkehusene er nå solgt!

Illustrasjon av fasade på rekkehus, hagesside

Illustrasjon rekkehus, hageside

1 av 6

Lyse eneboliger

Flytt inn i en nøkkelferdig bolig med lyse og luftige rom. Eneboligene kommer med et flott kjøkken, to bad og et vaskerom med egen inngang. Du kan glede deg over fire romslige soverom, hvor det ene får et praktisk walk-in closet. Nyt hverdagen i to praktiske stuer med hver sin utgang til flotte uteområder. Du får en treplatting i første etasje og en terrasse på hele 35 kvadratmeter i andre etasje.

Eneboligene kommer med carport, samt parkeringsplass på egen tomt. Du har mulighet til å gjøre egne tilvalg på boligen fra en egen tilvalgsliste.

Bo godt på Krabbavigå

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.