Laster resultat

Kommer for salg

Langerudberget

På Langerudberget i Kongsvinger skal vi bygge ulike typer boliger i naturskjønne omgivelser. Bo like ved sentrum, med Vingersjøen og alt naturen har å by på rett utenfor døra.

Oversikt over tomta på Langerudberget med utsikt mot vannet

1 av 3

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 95
Boligtype
Eneboliger
Størrelse
Ikke avklart
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Selveier

Dette skjer nå

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Koordinater: 60.181316,12.037694. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 60.181316,12.037694. Se kart i Google

Oversikt over tomta og nærområdet på Langerudberget

Om Langerudberget

I sydøstre del av Kongsvinger by planlegger vi å bygge cirka 95 boenheter totalt, fordelt på ulike boligtyper. Nå bygges de første boligene på Langerudberget, og fem eneboliger legges snart ut for salg. Her kan du bo i naturskjønne omgivelser, like utenfor sentrum.

I umiddelbar nærhet finner du flotte turområder, i tillegg til Vingersjøen, hvor du kan fiske, ta deg en padletur eller et bad, når været tillater det. Det er gåavstand til både matbutikk, barnehager og skole, og kort vei til ulike fritidstilbud i området.

Bybussen stopper like ved byggefeltet, og tar deg inn til sentrum, hvor du finner alt av nødvendige servicetilbud og butikker. Her er også Kongsvinger stasjon, med togtilbud i retning både Oslo og Sverige. Fra Langerudberget er det cirka 90 kilometer til Oslo, 65 kilometer til Oslo lufthavn Gardemoen og cirka 35 kilometer til Charlottenberg i Sverige.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Langerudberget

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!