Laster resultat

Kommer for salg

Willersrudjordet

Willersrudjordet blir et nytt nabolag sentralt på Kløfta. Her kan du velge blant eneboliger i kjede, rekkehus og leiligheter med nærhet til det meste du måtte trenge.

Oversiktsbilde over Willersrudjordet fra øst

1 av 4

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Ikke avklart
Boligtype
Eneboliger, rekkehus og leiligheter
Totalpris
Ikke avklart
Størrelse
Ikke avklart
Salgsstart
Planlagt 2023
Innflytting
Ikke avklart

Dette skjer nå

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Koordinater: 60.076019,11.147450. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 60.076019,11.147450. Se kart i Google

Oversiktsbilde over Willersrudjordet fra sør

Livet på Willersrudjordet

Sentralt på Kløfta bygger vi et nytt nabolag, Willersrudjordet. Her er det planlagt eneboliger i kjede, rekkehus og leiligheter, med umiddelbar nærhet til kollektivtransport, butikker og en rekke andre servicetilbud.

Kløfta er et område under stadig utvikling, som har blitt et attraktivt sted å bo for folk i alle aldersgrupper. Her vil du kjenne på rolige og naturlige omgivelser med spennende impulser fra byen. Willersrudjordet ligger sentralt til, med cirka 10 minutter til Oslo lufthavn og enkel adkomst til E6. Fra Kløfta er det gode tog- og bussforbindelser til blant annet Oslo, Lillestrøm og Jessheim.

I nærheten er det flere turområder, som populære Hiltonskogen, som kan nytes hele året. Om vinteren finner du dessuten skiløyper nordøst i Nordmarka. Det er kort vei til skoler og barnehager, i tillegg til en rekke aktivitetstilbud for unge. Miklagard Golf og Kløfta idretts- og aktivitetspark ligger også i nærheten. Enten du foretrekker en aktiv hverdag, eller tar livet med ro, vil du finne deg godt til rette på Willersrudjordet.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Willersrudjordet

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!