Laster resultat

Under planlegging

Strømnesåsen

På Strømnesåsen i Råde skal vi bygge eneboliger i kjede i naturrike omgivelser. Her får du stor terrasse og carport, og kort vei til skog og bademuligheter.

Illustrasjon av fasade på eneboliger i kjede på Strømnesåsen, sett fra inngangssiden

1 av 10

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
10
Boligtype
Eneboliger i kjede
Totalpris
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
127–135 m
Salgsstart
Planlagt 1. kvartal 2024
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2025
Eieform
Selveier

Dette skjer nå

Tomter til salgs

Kunne du tenke deg å bygge hus på egen tomt? På Strømnesåsen har vi, i tillegg til de planlagte boligene, også selvbyggertomter til salgs. Tomtene er i hovedsak fjelltomter med god inndeling, og ligger i et solrikt og barnevennlig område.

Finn ut mer om tomtene her →

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Hafellveien, 1640 Råde. Se kart i Google

Illustrasjon av eneboliger i kjede på Strømnesåsen

Livet på Strømnesåsen

Nå kan du sikre deg en av de første eneboligene i kjede på Strømnesåsen i Råde. Her bor du tett på naturen, men får likevel kort vei til Karlshus, med alt du trenger i hverdagen.

Boligene går over to etasjer og er romslige med 132–137 kvadratmeter i bruksareal, fordelt på blant annet tre soverom, to stuer, to bad og eget vaskerom. Du får også en stor terrasse hvor du kan nyte den solrike beliggenheten. Bilen kan du parkere i din egen carport, med tilhørende sportsbod for praktisk oppbevaring av for eksempel friluftsutstyr.

På Strømnesåsen er dagligvarebutikker kun en fem minutters biltur unna. Det er også kort vei til Karlshus, med både togstasjon, bibliotek, legesenter, skole og barnehager. Her bor du midt mellom Moss, Sarpsborg og Fredrikstad, og med gode pendlermuligheter til Oslo, er du aldri langt unna det du trenger.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Strømnesåsen

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!