Laster resultat

Utsolgt

Solkollen DF1

Solkollen i Sandefjord byr på flotte leiligheter, med fellesarealer som skaper sosiale møteplasser. Velg den leilighetsstørrelsen som passer deg og din familie.

Velkommen til visningshelg

20. og 21. april kan du enkelt finne en visningstid som passer deg. Uansett om du vil kjøpe, eller bare er litt nysgjerrig, er du hjertelig velkommen! Vi byr på noe godt å bite i, hjelp til å bli kjent med boligene og muligheten til å finne drømmehjemmet ditt.

Her kan du besøke visningsboligen og tomten.

Blått emblem for visningshelg Illustrasjon av boliger

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
1
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 3 559 300
Internt bruksareal (BRA-i)
79 m²
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Fra 3. kvartal 2023
Eieform
Selveier
Ledige leiligheter
Hus 4 - Boenhet 01 Leilighet 3 79 m² kr 3 559 300 1 1

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Nesskogen 6A-F, 3233 Sandefjord. Se kart i Google

Illustrasjon av fasade på 8-mannsbolig

Om Solkollen DF1

Vi bygger 26 lettstelte leiligheter i seks- og åttemannsboliger på idylliske Solkollen i Sandefjord. Disse boligene passer både større og mindre familier, med planløsninger som utnytter hver eneste kvadratmeter til det fulle. Her kan du nyte livet med flotte omgivelser rundt deg, uten å måtte tenke på oppussing i mange år fremover.

Velg den leilighetsstørrelsen som passer deg og din familie. Vi bygger både tre- og fireromsleiligheter i funkisstil med flotte uteplasser. Størrelsen på leilighetene er fra 70 til 89 kvadratmeter. Boligene kommer i en standard du kan forvente i et helt nytt hjem, med romslige løsninger og en behagelig atmosfære i samtlige rom. Leilighetene i første etasje har markterrasse, mens leilighetene i andre etasje kommer med balkong. Når du går inn i disse flotte boligene vil du finne en romslig entre med garderobeplass. Videre inn vil du ha enten to eller tre soverom, en praktisk bod og et moderne bad. De største leilighetene får også eget WC.

Innerst i leiligheter er det være en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til mark terrasse eller balkong. Alle leilighetene får parkeringsplass i carport eller egen biloppstillingsplass.

Bo godt på Solkollen

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Solkollen DF1

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!