Artikkel om nabolaget på Øygarden

Midt mellom by og natur på Øygarden

Enten du foretrekker rolige spaserturer i skogen, sykling, løping eller fisketurer, finner du alt du kan ønske deg i umiddelbar nærhet fra Øygarden.

Øygarden ligger rett utenfor Sandnes sentrum, i grenselandet mellom by og land. Akkurat her, der landskap møter asfalt, kan du snart flytte inn og få oppfylt drømmen om å bo både fredelig og sentralt på en gang. Dette er det beste fra to verdener – tjue minutter å gå til attraktive sentrumstilbud – og ti minutter til naturen.

Flott natur og grønn rekreasjon

Enten du foretrekker rolige spaserturer i skogen, sykling, løping eller fisketurer, finner du alt du kan ønske deg i umiddelbar nærhet fra Øygarden. Melshei turområde, med sine flotte naturstier, hinderløype og rulleskibane byr på mange fristende muligheter. Snart kommer også en helt ny klatrepark, for ekstra morsomme utfordringer i det grønne. Det vakre landskapet i området gjør også Øygarden til et godt sted å bo, blant annet med synet av den vakre Gandsfjorden langs Hana og Dalsnuten i horisonten.

Nyt utsikten til fjellene, og se solstrålene glitre i sjøen – eller lade batteriene med en rolig tur i grønne  skoger.

Øygarden oversikt

Øygarden oversikt

1 av 5

Det meste lett tilgjengelig

Det er kort vei til det du trenger i hverdagen, noe som gjør livet på Øygarden praktisk og behagelig. Øygarden Ungdomsskole ligger like i nærheten av boligfeltet, kun 500 meter unna. Det betyr at tenåringene kan spasere eller sykle når de vil uten problemer. Det er også kort vei til barnehager, barneskoler, nærbutikker og sentrumstilbud.

Når du ønsker urbant påfyll finner du fine forretninger og fristende restauranter i Sandnes sentrum. Kulturhuset ligger ved havnen, og her har du god tilgang på spennende forestillinger og andre kulturtilbud. Unn dere en fin kveld med et bedre måltid og en spennende konsert – og bare nyt at dere bor så nærme.

 

Bo godt på Øygarden