Hopp til innhold
Illustrasjon av hagesiden og terrassen på rekkehusene på Øygarden.

Funkishus

OBOS Block Watne bygger ulike typer boliger fra grunnen av, inkludert hus med funkispreg. Her kan du se et utvalg av våre funkisinspirerte boliger over hele landet.

Funkishus blir stadig mer populære, og mange husdesign lar seg inspirere av funkisstilen. Hus med funkispreg kommer i ulike former, men kjennetegnes ofte av minimalisme, med rette linjer, store flater, flatt tak, store vinduer og takterrasse. Disse kan bygges som rekkehus, eneboliger og tomannsboliger.

OBOS Block Watne har lang erfaring med å bygge boliger fra grunnen av. Som landets ledende leverandør av trehus fokuserer vi på å skape hjemmet du ønsker, uansett boligtype. Hos oss finner du funkishus i store deler av landet. Finn hjemmet som passer deg i listen under.

Illustrasjon av fasade med tun på Støa Furuberget

Støa Furuberget i Hamar

På Støa Furuberget byr vi på funkishus i form av flotte eneboliger og rekkehus, kun et steinkast unna Mjøsa. Boligene kommer med gjennomtenkte løsninger, lyse flater, og fasiliteter du forventer av et splitter nytt hjem. Dette nabolaget er trygt og godt både for barn og voksne.

Les mer om Støa Furuberget
Illustrasjon fra lekeplass ved inngang til Lysløypa

Lysløypa i Ås

På grensen til Ski bygger vi leiligheter og rekkehus i Lysløypa. Dette er et helt nytt nabolag med nærhet til det beste av begge verdener, men kort vei til byliv og flotte turområder i Nøstvedtmarka. Mellom boligene bygges det store, grønne fellesareal med lekeplass og samlingssteder.

Les mer om Lysløypa

Osstølen i Bjørnafjorden

På Osstølen bygger vi funkishus i form av rekkehus, med flotte uteområder og gode oppbevaringsmuligheter. Det populære boligområdet ligger nært Os sentrum, der du finner et rikelig tilbud innen kultur, shopping og fritidsaktiviteter.

Les mer om Osstølen
Illustrasjonsbilde av inngangspartiet for rekkehus i kjede i Husbyåsen

Husbyåsen i Stjørdal

På Husbyåsen bygger vi familieboliger i et trygt og rolig nabolag. Eneboligene strekker seg over tre etasjer, og leveres nøkkelferdige med god standard og smarte planløsninger som er tilpasset den aktive familien.

Les mer om Husbyåsen
Fasade leilighetsbygg på Øygarden

Øygarden i Sandnes

Det nye boligområdet, Øygarden, byr på leiligheter og rekkehus rett utenfor Sandnes sentrum. Enten du foretrekker rolige spaserturer i skogen, sykling, løping eller fisketurer, finner du alt du kan ønske deg i umiddelbar nærhet fra Øygarden.

Les mer om Øygarden
Illustrasjon av lekeplassen i Jespersvei 117-125 på Pepperstadkollen

Pepperstadkollen i Vestby

I det attraktive nabolaget Pepperstadkollen, rett ovenfor Pepperstadmarka i Vestby, bygger vi funkisinspirerte boliger. Her kan du sikre deg et romslig rekkehus. Dette er et barnevennlig nabolag med barnehage, skole og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet.

Les mer om Pepperstadkollen
Illustrasjon av enebolig med to etasjer

Nye boliger over hele landet

På jakt etter bolig, eller vil du bare se hva som er til salgs? Vi bygger nye eneboliger, rekkehus og leiligheter over hele landet.

Se alle boliger