Laster resultat
Kommer for salg
Jente sykler i drammens gater.

Åsen gård

Nye lekre eneboliger skal bygges i Åsen gård i nærheten av Mjøndalen sentrum. Bo med sentrumstilbudet innen nær rekkevidde i naturskjønne omgivelser.

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Ikke avklart
Boligtype
Eneboliger
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
Cirka 150 - 180 kvadratmeter
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart

Dette skjer nå

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Midtåsveien, 3050 Mjøndalen. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Midtåsveien, 3050 Mjøndalen. Se kart i Google

Mjøndalen togstasjon.

Om Åsen gård

I Åsen i Mjøndalen skal vi bygge moderne og romslige boliger med gode løsninger, som passer til barnefamilier, par og voksne som synes det er for tidlig å flytte i leilighet. Den første delen av feltet på Åsen gård vil inneholde 30 frittliggende eneboliger.

Boligene leveres med enten tre eller fire soverom, flere får to stuer. De vil bli bygget i varierte størrelser, med moderne utforming og med praktiske fasiliteter. Flere av boligene kommer med livsløpsstandard. Det betyr at du kan bo i boligen gjennom store deler av livet, og at den er tilpasset rullestolbruk og har trinnfri ankomst.

Prosjektet vil få en herlig beliggenhet med meget gode solforhold i naturskjønne omgivelser. På Åsen gård er det barnehage, og barneskolen kun en kort gåtur unna. Bussen kjører rett ved boligområdet, og det er gang og sykkelvei ned til Mjøndalen sentrum, hvor det er et stort utvalg av butikker, restauranter og alle de sentrumsfasiliteter du trenger.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Åsen gård

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!