Artikkel om prosjektleders tanker om Larsgården

Moderne tomannsboliger med høy standard

I Larsgården får du en bolig tilpasset deg og dine. Prosjektleder Brita Støle tar deg gjennom prosjektet og hvorfor dette kan være den perfekte boligen for deg.

Tenk deg følelsen av å kjøpe noe helt nytt. En splitter ny bolig med smarte løsninger, gode oppholdsrom, stilrent interiør med høy standard og en fantastisk beliggenhet i vakre omgivelser. I Larsgården kan du sikre deg et attraktivt hjem med nydelige utsiktsforhold – som du gleder seg til å komme hjem til.

Her skal vi bygge tre innholdsrike tomannsboliger tilpasset den aktive familien. Boligene kommer over to etasjer med gode soverom, romslige bad, praktisk bod og garasje. Boligene leveres nøkkelferdige, så her kan dere flytte rett inn uten å tenke på oppussing i mange år fremover.

Illustrasjon av hage og fasade, bolig 5-6

Illustrasjon av fasade og hage

Det har vært svært viktig for oss å ta hensyn til den fantastiske beliggenheten i planleggingen av dette prosjektet. Alle enheter får store vinduer og terrasse med fantastisk utsikt. Her bor du i et idyllisk og naturskjønt område. Tilbring vakre solskinnsdager utendørs med venner og familie, eller kos deg en rolig time med en bok i fanget.

Det er ikke bare selve boligen som er viktig for at vi mennesker skal trives. Larsgården er et hyggelig og sentralt nabolag som tilrettelegger for sosialt samvær eller turer i ettermiddagssolen. Boligene har nærhet til buss, butikker og gode turmuligheter i Borgundgavlen.

Velkommen til Larsgården – et nabolag der hele familien vil trives.

Brita Støle
Prosjektleder, OBOS Block Watne

Bo godt på Larsgården