Laster resultat

Utsolgt

Larsgården

Larsgården byr på lekre tomannsboliger med fantastisk utsikt mot Sunnmørsalpene. Her er det gangavstand til NTNU og NMK, og sykkelavstand til Ålesund sentrum.

Illustrasjon tomannsbolig

Illustrasjon tomannsbolig

1 av 3

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Last ned dokumenter

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Larsgården, 6009 Ålesund. Se kart i Google

Utsikt fra balkong bolig 5 Larsgården

Livet på Larsgården

Velkommen til Larsgården – en av Ålesunds absolutt mest attraktive steder å bosette seg. Dette nye nabolaget byr på eneboliger, rekkehus og leiligheter i ulike størrelser, midt i naturskjønne omgivelser. 

Boligene vil ha en god standard og en sydvendt beliggenhet med utsikt mot Sunnmørsalpene. De kommer med smarte planløsninger som gjør hverdagen mer behagelig for deg og dine. Disse boligene blir en del av et høyt priset villaområde med kort vei til Ålesund sentrum.

Når du bor på Larsgården vil du ha kort vei til alt du trenger i hverdagen. Nabolaget ligger tett på flere barnehager og skoler, og det er gåavstand til Fagerlia videregående skole. Når du skal gjøre dine daglige innkjøp er Spar Larsgården din nærmeste dagligvarebutikk, og den kan du gå til på åtte små minutter. Med andre ord ligger alt til rette for at både små og store vil trives godt her.

Bo godt på Larsgården

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.