Artikkel om nabolaget i Larsgården

Kort vei til alt du trenger

Den perfekte balansen mellom nærhet til bypuls og roen i naturen finner du i Larsgården. Nevnte vi at det også er fantastisk utsikt Sunnmørsalpene?

Larsgården er en av Ålesunds absolutt mest attraktive steder å bosette seg. Du blir en del av et hyggelig og sosialt bomiljø bestående av eneboliger, rekkehus og leiligheter i ulike størrelser. Det skal også komme en egen lekeplass i tilknytning til prosjektet. Med andre ligger alt til rette for at både små og store vil trives godt her.

Kort vei til Ålesund

Når du bor på Larsgården vil du ha kort vei til alt du trenger i hverdagen. Nabolaget ligger tett på flere barnehager og skoler, og det er gåavstand til Fagerlia videregående skole. Studenter vil ha stor glede av at boligprosjektet ligger tett på NTNU Ålesund. Når du skal gjøre dine daglige innkjøp er Spar Larsgården din nærmeste dagligvarebutikk, og den kan du gå til på åtte små minutter.

Hvis du har behov for litt mer urbane fasiliteter er Ålesund sentrum kun en liten sykkeltur unna. Trenger du en større handletur er Ålesund Storsenter ni minutter unna med bil. Nærmeste bussholdeplass er for øvrig fem minutter unna ditt eget hjem.

Illustrasjon oversikt Larsgården

En av Ålesunds fineste tomter

Naturskjønne omgivelser

På Larsgården vil du finne den perfekte balansen mellom nærhet til bypuls og roen i naturen. Du finner en rekke tur- og rekreasjonsmuligheter like ved ditt nye hjem. I tillegg har du kort vei til Borgundgavlen, et yndet turmål for store og små. Dette er et idyllisk sted som gir deg et innblikk i livet helt tilbake til 1600-tallet. Tar du deg en liten spasertur herfra vil du få panoramautsikt mot Ålesund og de flotte omgivelsene i nærområdet.

Bo godt på Larsgården