Artikkel om Pepperstadkollens nabolag

Et trivelig nabolag for alle og enhver

Vi bygger 225 boliger på Pepperstadkollen. I nabolaget finner du barnehage, skole og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet.

Vi er opptatt av å skape et trygt og sosialt miljø i våre boligfelt. Som beboer på Pepperstadkollen vil du bli en del av et fellesskap med mennesker i alle aldre, med pent opparbeidede fellesarealer og med barnevennlige omgivelser rundt deg. Nabolaget vil bestå av variert bebyggelse i moderne funkisinspirert stil, med kort vei til alt du trenger for å ha en enkel hverdag.

Rikelig med aktivitetstilbud

Boligene ligger rett ovenfor det populære området Pepperstadmarka, hvor vi har bygget mange boliger gjennom flere år. Du vil ha umiddelbar nærhet til barnehage, skole og idrettsanlegg med kunstgressbane. Du vil ha både idrettshaller, svømmehall, ballbinge, fotballbaner, ridesenter og lysløype i kort avstand til hjemmet ditt. 

Flott natur rett utenfor døren

Kysten, kulturlandskapet og de store utmarksområdene rundt Pepperstadkollen inviterer til flotte naturopplevelser. I området er det mange friluftsområder, og det er mange flotte strender langs Oslofjorden. Cirka syv kilometer fra Pepperstadkollen ligger sjarmerende Hvitsten, en perle ved fjorden med populære badestrender og sjarmerende sjøboder. Det er også kort vei til skog og flotte turområder. Det går egen ridesti og sykkelsti gjennom hele kommunen.

 

Illustrasjon av lekeplassen i Jespersvei 117-125 på Pepperstadkollen

1 av 3

Sentral beliggenhet

Vestby har et rikt handelstilbud med godt utvalg av butikker og det du måtte trenge i hverdagen. Her finner du blant annet Vestby Storsenter og Norwegian Outlet. 

Det er lett å komme seg rundt fra Pepperstadkollen, for rett på utsiden av byggefeltet går det jevnlig busser til Vestby sentrum. Fra jernbanestasjonen i sentrum er det kun 15 minutter til Ski og 30 minutter til Oslo med bil. Det er også enkel adkomst til E6. Med dobbeltsporet jernbane og firefelts motorvei er Vestby kommune en av de mest attraktive kommunene for næringslivsetablering og næringsutvikling, som kan gi godt med arbeidsplasser i fremtiden.

 

Bo godt på Pepperstadkollen