Illustrasjon av lekeplassen i Jespersvei 117-125 på Pepperstadkollen

Funkisinspirerte rekkehus

Er du på jakt etter et romslig hjem med praktiske løsninger? Da er rekkehusene på Pepperstadkollen noe for deg.

Prosjektet Pepperstadkollen vil bestå av totalt cirka 225 boliger fordelt på ulike boligtyper. Nabolaget vil bestå av boliger i mange ulike størrelser, både eneboliger, rekkehus og leiligheter. Med andre ord er Pepperstadkollen variert og trivelig nabolag med boliger tilpasset mennesker i ulike faser av livet. Eneboligene og leilighetene er utsolgt, men du har fremdeles mulighet til å sikre deg et av de flotte rekkehusene på feltet. 

Rekkehusene i Jespersvei 

Vi bygger tretten rekkehus i tre ulike varianter i Jespersvei på Pepperstadkollen. Rekkehusene går over to eller tre etasjer. Felles for de alle er at de har tre soverom, to stuer og to bad. De har også praktisk carport der du kan parkere bilden din, og sportsbod med plass til sykler og annet utstyr.  

Jespersvei 127-131 

De tre rekkehusene i Jespersvei 127-131 er 152 kvadratmeter store, og er vent mot vestI første etasje finner du en flott entre med inngang til vaskerom. Første etasje består også av to soverom, et bad og en hyggelig liten ekstrastue. Fra stuen finner du utgangen til en terrasse på bakkeplan.  

Går du opp trappen til andre etasje finner du kjøkkenet på venstre side, med utgang til en veranda. På motsatt side finner du spisestuen med peis, og utgangen til enda en veranda. Det er altså mange muligheter for å nyte solen i disse boligene. Denne etasjen inneholder i tillegg et bad og et romslig soverom. Spisestuen og soverommet i denne etasjen har skrå himling i taket, som gir en opplevelse av romslige og luftige rom.  

Illustrasjon av hagen til rekkehusene i Jespersvei 127-131 på Pepperstadkollen

1 av 6

Jespersvei 103 - 111 

De fem rekkehusene i Jespersvei 103 - 111 er mellom 153 og 156 kvadratmeter store, og er vent mot sør. Når du går inn i huset blir du først møtt av en entre med inngang til et vaskerom med toalett. I første etasje finner du også et soverom med utgang til verandaen. Soverommet har et eget garderoberom og bad. Går du ned en etasje til underetasjen blir du møtt av et hyggelig medierom med utgang på bakkeplan. Her får du også to soverom, en bod og et bad.  

Går du opp trappen fra første etasje kommer du til andre etasje, selve hjertet av huset. Her finner du en fantastisk delvis åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 42 kvadratmeter med peis. Stuedelen har skrå himling i taket, noe som gir en fantastisk romfølelse. Det hele toppes med en lun og skjermet veranda med utgang fra sofahjørnet, i tillegg til en romslig veranda på motsatt side. 

Illustrasjon av utsiden av rekkehusene  i Jespersvei 103-11 i boligprosjektet Pepperstadkollen

1 av 7

Jespersvei 117 – 125  

I Jespersvei 117 – 125 bygger vi fem rekkehus på 139 kvadratmeter, som er vendt mot øst. r du går inn i boligen blir du møtte av en entré med direkte inngang til et praktisk vaskerom. Første etasje består også av to soverom, et bad og en ekstra stue. Fra stuen finner du utgangen til en terrasse på bakkeplan. Tar du trappen opp til andre etasje blir du møtt av en luftig og romslig kombinert stue- og kjøkkendel. Med skrå himling i taket og god takhøyde oppleves rommet som åpent med romfølelse. Stuen har også peis og utgang til en veranda. Bak en skyvedør ved trappen finner du en egen avdeling med hovedsoverom, privat bad og garderoberom.  

Illustrasjon av inngangspartiet i rekkehusene i Jespersvei 117-125 på Pepperstadkollen

1 av 7

Bo godt på Pepperstadkollen

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.