Illustrasjon av hagen til enebolig i Ramstadåsen BF10

Om boligene

På Ramstadåsen bygger vi eneboliger, eneboliger i kjede og tomannsboliger.

Nye og varierte hjem

OBOS Block Watne skal bygge nye boliger på Ramstadåsen, i et attraktivt nabolag hvor både store og små vil trives. Her kommer det eneboliger, eneboliger i kjede og tomannsboliger, som vil variere i størrelse fra 105 til 125 kvadratmeter. Felles for dem alle er smarte planløsninger, lyse flater og praktiske fasiliteter som gjør hverdagen behagelig.

Her får du får den trygge, gode OBOS Block Watne-standarden du forventer av en helt nybygd bolig. Hvis du er tidlig ute med å kjøpe, får du også muligheten til å sette preg på ditt nye hjem i god tid før du flytter inn, ved å velge blant våre tilvalgsmuligheter.

Boligenes standard

Boligene leveres nøkkelferdige med god standard og inneholder blant annet:

  • Alle gulv i tørre rom leveres med 15 mm parkett i hvitlasert eik
  • HTH-kjøkken med flotte detaljer
  • Integrerte hvitevarer fra Siemens
  • Innvendig og utvendig belysning
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  • Baderomsinnredning fra HTH
  • Vegghengt toalett
  • Automatisk vannstopper
  • Varmekabler i gulv og flislagte vegger og gulv på bad
  • Membranløsning bak flisene, som sikrer et trygt og vanntett baderom
Illustrasjon av terrasse på enebolig i kjede på Ramstadåsen BF10

Enebolig i kjede på Ramstadåsen.

1 av 2

Praktiske fasiliteter 

Alle boligene vil gå over to etasjer og får åpen stue- og kjøkkenløsning og tre soverom. I tillegg til bad, kommer boligene med gjeste-wc, noe som er praktisk når du får besøk. Noen av boligene får bod, og mulighet for walk-in closet.

Det er gode muligheter for å nyte de solrike dagene på den flotte terrassen. Eneboligene i kjede kommer i tillegg med balkong, mens noen av tomannsboligene får to terrasser.

Boligene leveres med opparbeidet plen, så du slipper å styre med dette selv. Dessuten får du en ferdig gruset parkeringsplass, samt egen carport.

Et miljøvennlig hjem

OBOS Block Watne jobber systematisk med miljøtiltak i hverdagen, noe som selvfølgelig også gjelder på Ramstadåsen. Din nye bolig leveres med godt isolerte konstruksjoner i gulv, yttervegg og tak. Du får solide vinduer med lavt varmetap og god vindtetting. Balansert ventilasjon sikrer en jevn og stabil innetemperatur i samtlige rom.

Bo godt på Ramstadåsen

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.