Artikkel om nabolaget på Ramstadåsen

Bo behagelig i landlige omgivelser

Ramstadåsen er et rolig område med kort vei til det du trenger i hverdagen. Velkommen til ditt fremtidige nabolag på flotte Ramstadåsen!

Dette hyggelige nabolaget ligger fredelig og naturskjønt til i Nannestad kommune. Vi bygger for trivsel, og er opptatt av å skape et trygt og sosialt miljø i våre boligfelt. På Ramstadåsen vil du flytte inn i et etablert bomiljø med mange eneboliger hvor både store og små skal leve godt. Her vil dere bo i et helt nytt hjem i rolige omgivelser, med tilgang til pent opparbeidede fellesarealer rett utenfor bygget. Her skal barna kunne leke fritt utendørs, mens de voksne slår av en prat med naboen. 

Nyttig i nærmiljøet 

Du vil få kort vei til alt du måtte ønske av hverdagslige servicetilbud. Det er både barnehage, barneskole, dagligvarebutikk og et godt kollektivtilbud i nærmiljøet. Du vil bruke omtrent 20 minutter med bil til Jessheim Storsenter, og rundt et kvarter til både Oslo lufthavn og kommunesenteret Teigebyen. Her vil du også finne alt du trenger av servicetilbud i hverdagen. 
Nannestad kommune har et variert idretts- og kulturtilbud for den som ønsker å være aktiv.

Foto av jogger i skogen

I nærmiljøet på Ramstadåsen er det muligheter for fine treningsturer i skogen.

Naturskjønt område

I Nannestad er det mye flott natur, og Ramstadåsen ligger midt i smørøyet for dem som vil være mer ute i naturen. Her finnes det tilbud for rekreasjon og aktiviteter hele året. Romeriksåsen er en attraktivt destinasjon for skigåere, og det ligger flere idylliske vann i skogen som inviterer til fisking og bading. Et stort nettverk av tur- og sykkelstier gjør det lett for både små og store å komme seg ut på tur. 

Bo godt på Ramstadåsen