Artikkel om nabolaget på Osstølen

Bo med kort vei til sentrum

I Os utenfor Bergen kan du nå kjøpe nytt rekkehus med kort avstand til sentrum. Les mer om hva ditt nye nabolag kan tilby her.

Det populære boligområdet ligger nært Os sentrum, og her finner du et rikholdig tilbud innen kultur, shopping, fritid og rekreasjon. Du bor sentralt med kort vei til sentrum, hvor det er butikker, barnehager, skoler og fritidsaktiviteter. Os tilbyr noe for alle og enhver, og sørger for at alle kan få imøtekommet sine ønsker og interesser.

Gode rekreasjonstilbud

Osstølens landlige beliggenhet byr på et mangfoldig tilbud av rekreasjon i det grønne, enten det er sjø, elv, skog eller fjell. Spesielt fint med området er sjøen og fjorden. Ervikane og Kalneset er to av de mest populære badeområdene, og på Mobergsvikjo i Os sentrum er det badestrand og bålplass.

I nærheten ligger eventyrlige Lysøya med flotte turområder og badeplasser. Man kan også leie båt, og det er fiskemuligheter både på sjøen og i innlandet. Enten du foretrekker rolige fotturer i naturen, eller padleturer blant svabergene, får du altså det du ønsker deg her.

Bilde fra Os sentrum

Fra Os sentrum

1 av 4

Kort vei til det du trenger

Os sentrum har alt du trenger i hverdagen. Her kan du shoppe, dra på kunst- og kultursenter, og spise på restauranter ved kaia. Om storbylivet frister er Bergen innen en time unna med bil, og det er 40 minutter til Bergen lufthavn, som tar deg ut i den store verden. På Osstølen i Os skal det være lett og behagelig å bosette seg, og skape et godt liv.

Bo godt på Osstølen