Artikkel om boligene i Osstølen

Moderne boliger i naturskjønne omgivelser

I Os utenfor Bergen har du nå muligheten til å sikre deg en ny bolig med kort avstand til Os sentrum. Kanskje finner du drømmehjemmet ditt her?

Osstølen byr på 22 moderne rekkehus over tre etasjer. Boligene leveres med markterrasse og balkong, godt med bodplass, samt parkering i carport eller parkeringsplass på tunet.

Planløsningene er gode og gjennomtenkte, og utnytter hver kvadratmeter til det fulle. Her slippes lyset inn og gir en god romfølelse. Boligene passer svært godt for barnefamilier og unge i etableringsfasen.

Nummer 1 til 6

Rekkehusene er på 153,5 kvadratmeter, og har inngang i første etasje, hvor du har bad, vaskerom, bod og sportsbod. I andre etasje er det et soverom og en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong. Opp trappen til tredje har du en fin loftstue og tre soverom, samt et romslig bad.

 

Oversiktsillustrasjon av Osstølen

Illustrasjon av boligene sett på avstand

1 av 10

Nummer 7 til 12

Rekkehusene er på 147,3 kvadratmeter, og har inngang i første, og her får du et soverom, bad, vaskerom og bod. Hele andre etasje består av en svært romslig åpen stue- og kjøkkenløsning, hvor du har utgang til en flott uteplass. I tredje etasje er det en koselig loftstue, tre soverom og et bad.

Nummer 13 til 22

Boligene er på 143,7 kvadratmeter, og har i likhet med de andre boligene inngang i første etasje, og her får du vaskerom, bod, et bad, og to soverom, hvorav det ene har utgang til en koselig uteplass. Opp trappen til andre etasje har du en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong. I tredje har du loftstue, et romslig bad og to soverom.

Bo godt på Osstølen

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.