Artikkel om boligene på Brattlandsmarka

Om boligene

Ny visningsleilighet i Brattlandsplassen 2

Kun en igjen! 

På Brattlandsmarka kan du sikre deg den siste leiligheten i prosjektet. Vi har akkurat innredet en ny visningsleilighet i Brattlandsplassen 2 slik at du kan ta en titt på leiligheten. Prosjektet nærmer seg slutten og det har totalt bestått av 51 leiligheter, hvor det kun er en igjen. 

Fotografi av fasade mot gate.

Brattlandsplassen

1 av 3

Åpen treromsleiligheter i stille omgivelser 

For deg som skal kjøpe ny bolig er det mange ting du skal ta stilling til. Noe av det kanskje aller viktigste handler om beliggenhet og planløsninger. Begge deler er ivaretatt på Brattlandsplassen. 

Den gjenværende leiligheten ligger i første etasje og har utsikt over det grønne landskapet, som strekker seg mot havet i vest. Selv om leiligheten ligger på bakkeplan, vil du få denne utsikten. Leiligheten åpen og ligger i stille omgivelser. Her kan du nyte hverdagen og din egen parkeringsplass i parkeringskjeller. 

Bo godt på Brattlandsmarka

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.