Laster resultat

Utsolgt

Brattlandsmarka

På Brattlandsmarka har vi nå sluttført utbyggingen, hvor siste byggetrinn har vært tre blokker i Brattlandsplassen 2, 4, og 6 med 51 leiligheter. Her er det kun en leilighet igjen. Leiligheten er klar for overtakelse. Her får du naturen – midt i sentrum!

Fasade og uteplass

Fasade og uteplass

1 av 13

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Brattlandsplassen 2, 4360 Varhaug. Se kart i Google

Fotografi av fasade mot gate.

Livet på Brattlandsmarka

Boligprosjektet Brattlandsmarka byr på totalt 51 leiligheter med Varhaug sentrum like i nærheten. Prosjektet nærmer seg slutten og det er kun én leilighet igjen! 

Den gjenværende leiligheten ligger i første etasje og har utsikt over det grønne landskapet, som strekker seg mot havet i vest. Selv om leiligheten ligger på bakkeplan, vil du få denne utsikten. Leiligheten åpen og ligger i stille omgivelser. Her kan du nyte hverdagen og din egen parkeringsplass i parkeringskjeller. 

Brattlandsmarka har så mye godt å by på med Varhaug sentrum like i nærheten. Innkjøp av «det daglige brød», nærhet til offentlige tilbud, med barnehage, skole og et godt utbygget idrettsanlegg i spissen, er elementer som alle ser viktigheten av. Det vitale idrettsmiljøet er en institusjon på Varhaug. For både de minste og de større barna byr feltet med sine store grøntarealer og balløkke på store utfordringer og rikt spillerom. Til dette setter også «Bratlandsånå» sin spiss.

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.