Artikkel om boligene på Fjordsyn

Moderne boliger med smarte planløsninger

Flytt inn i et innbydende hjem med to eller tre soverom. Området ligger kort vei til Ålesund sentrum og nydelige turområder bare et steinkast unna.

Fjordsyn byr på eneboliger, leiligheter og tomannsboliger som vil passe for alle typer familier - den store familien, den lille familien, den som vil ha hage og den som bare vil nyte utsikten fra verandaen.

Boligene vil ligge cirka 20 minutter unna Ålesund sentrum, og Storfjorden vil ligge kun et steinkast fra ditt nye hjem. 

Slik blir leilighetene

Leilighetene kommer i to varianter - her kan du velge mellom en treroms- eller fireromsleilighet. 

Treromsleiligheter

Dette er boligene for deg som vil ha et lettstelt og praktisk hjem med gjennomtenkte løsninger. Leilighetene har bruksareal på cirka 80 kvadratmeter. 

Det første som møter deg når du går inn døren er en god entré med skyvedørsgarderobe. Videre vil du finne et delikat bad med egen vaskeromsdel, to soverom, innvendig bod og en romslig stue- og kjøkkenløsning med plass til spisestue. Fra stuen kan du gå ut til innbydende balkong eller terrasse med gode solforhold.

Fireromsleiligheter

Disse boligene passer perfekt for deg som vil ha et arealeffektivt hjem, uten at det skal gå på bekostning av de romslige løsningene. Leilighetene har bruksareal på cirka 99 kvadratmeter.

I disse leilighetene vil du finne en praktisk entré med skyvedørsgarderobe og et moderne bad med egen vaskeromsdel. I tillegg kommer de med gjeste-WC og en romslig bod. I den åpne stue- og kjøkkenløsningen er det god plass til en hyggelig spisestue. Herfra kan du gå ut til en solrik balkong eller terrasse.

Illustrasjon av fasade og parkeringsplass

Leiligheter

1 av 14

Slik blir eneboligene

Eneboligene i Fjordsyn gir rom for fleksibilitet med bruksareal på 140 kvadratmeter. Her får du inntil fire soverom, hvor alle er en god størrelse og kan endres etterhvert som familien vokser eller barna flytter ut. 

Underetasjen består av entré, romslig hall, to soverom, TV-stue/soverom, bad og separat vaskerom med direkte adkoms til garasje med sportsbod. Opp trappen ligger hovedsoverommet med eget bad og en herlig åpen stue- og kjøkkenløsning på over 47 kvadratmeter. Her er det utgang til terrasse på nær 33 kvadratmeter. Med andre ord en flott familiebolig med rom for det meste.

Boligenes standard

Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt og av solid kvalitet. Hvor du blant annet får:

 • Alle gulv i tørre rom leveres med 14 milimeter eikeparkett fra Kährs
 • Varmekabler på badet
 • HTH-kjøkken med flotte detaljer
 • Integrerte hvitevarer fra Siemens
 • HTH baderomsinnredning
 • Vegghengt toalett
 • Automatisk vannstopper, som gir deg rabatt på forsikring
 • Utvendig belysning
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • Kledning leveres malt med ett strøk etter fargepalett utarbeidet for området
 • Treterrasse
 • Utvendig tappekran (ikke for leilighet i andre etasje)
 • Felles postkassestativ med postkasser
 • Felles renovasjonststyr. Dette gir bedre brannsikkerhet enn avfall plassert ved husvegger. Og gir mindre trafikk av renovasjonsbilene i dette flotte området.

Bo godt på Fjordsyn

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.