Artikkel om nabolaget i Fjordsyn

Nabolaget med gode utsikter

Fantastiske omgivelser med alt du trenger i nærheten er bare noen av tingene Fjordsyn tilbyr. Her finner du også fantastiske turområder som du kan utnytte hele året, og alt du trenger av servicetilbud.

Velkommen til flotte Fjordsyn – nabolaget med gode utsikter. I dette unike området på Flisnes skal vi bygge over hundre nye boliger i varierte størrelser.

Her skal barn og voksne leve sammen i et trygt og godt fellesskap, ta vare på hverandre og skape trivsel for alle og enhver. Fjordsyn blir et behagelig sted å leve for alle, uansett alder og livssituasjon. Små og store familier, fra unge og nyetablerte, familier med små eller store barn, til eldre som ønsker seg noe helt nytt og lettstelt.

1 av 2

Naturskjønt

Alle som flytter hit vil bo i et grønt og hyggelig nabolag med lekeplass på hvert tun. De naturskjønne stiene på feltet knytter boligene flott sammen. Det blir gatebelysning langs veiene og grønne fellesområder hvor du kan treffe en god nabo. La barna leke fritt utendørs uten at du trenger å tenke på verken trafikk eller støy. Vi tror de som flytter hit vil få gode utsikter til både fjord og fjell – og kanskje også til fremtiden.

Alt du trenger i nærheten

Dette blir et område for deg som ønsker å bruke tiden din til å nyte utsikt og omgivelser. Storfjorden ligger et steinkast fra ditt eget hjem. I nærheten finner du fantastiske turområder som du kan utnytte hele året og alt du trenger av servicetilbud. Både butikker, skoler, barnehager, idrettslag og ulike kulturtilbud er lett tilgjengelig i ditt nærmiljø.

Ønsker du derimot å bruke dagen i mer urbane omgivelser er du kun 20 minutter i bil fra Ålesund sentrum. Her finner du alt du måtte ønske av bylivet – fra kjøpesenter og gågater til restauranter og kinosal.

Panoramabilde av boligfeltet på Fjordsyn.

1 av 4

Bo godt på Fjordsyn