Oversikt med eneboliger i front

Et godt sted for store og små

Påskedagsheia ligger i Nedenes i Arendal. Nedenes er en ekte naturperle, perfekt for deg som liker idrett, båtliv og naturopplevelser.

Nedenes har mye å by på - her kan du bo både sentralt og landlig på samme tid. Området har opplevd en betydelig vekst de siste årene og er blitt et knutepunkt. 

Dette finner du i nabolaget

Enten du liker rolige båturer, spaserturer i grønne områder, eller håndball har Påskedagsheia noe for deg. Her får du enkelt tilgang til idrett, båtliv, natur, kollektivtransport og skoler. 

Idrett

I Nedeneshallen syder det av liv både sent og tidlig, og det er her Øyestad idrettsforening holder til. ØIF driver en rekke idrettsaktiviteter for barn og unge og er et viktig samlingspunkt i bydelen. Mest kjent er de for håndballen og sitt eliteserielag ØIF Arendal. Men ØIF har også en aktiv fotballklubb.

Skoler

Nedeneshallen har barnehage og barne- og ungdomsskole som nærmeste naboer. Med gang- og sykkelsti forbi skolen har de fleste barn på Nedenes trygg og kort skolevei. Nedeneshallen har mange tilbud for barn og voksne. 

Nærbutikker

To nærbutikker betjener bydelen, Rema1000 og Kiwi. 

Oversikt med eneboliger i front

Eneboligene på Påskedagsheia

Båtliv

Nidelva bukter seg gjennom Nedenes og byr på badeplasser, båthavner og adgang til skjærgården. I Natvigverven båthavn en spasertur unna Påskedagsheia ligger fritidsbåtene tett i tett. To restauranter langs elva tilbyr mat og drikke i idylliske omgivelser.

Ut på tur

Påskedagsheia ligger som en grønn oase på Nedenes. Her går det skogstier på kryss og tvers som innbyr til turer i skog og mark. Målet er gjerne toppunktet, hvor det er utsikt til havet og Torungen fyr i øst og Åmliheiene i vest.

Bo godt på Påskedagsheia