Utsikt fra terrasse enebolig

Om boligene

Inspirert av den moderne landsbyen

Miks av eneboliger og leiligheter

Påskedagsheia byr på både eneboliger og leiligheter som kan passe de flest - unge og eldre, barnefamilier, par og mennesker som bor alene. I Påskedagsheia har fokuset vært på å skape rom og innbydende fellesarealer så naboer får gode relasjoner og kan lettere treffes. 

Det første salgstrinnet består av ni eneboliger med en variert størrelse fra 149 til 165 kvadratmeter. 

Oversikt med eneboliger i front

Her er eneboligene i front

1 av 4

Arendals fineste?

Mange utviklere har opp gjennom årene hatt Påskedagsheia i kikkerten. I 2002 kjøpte OBOS Block Watne området, og etter tiår med planlegging er det klart for et nytt boligområdet på Påskedagsheia. 

Påskedagsheia har flere unike kvaliteter, med sin sentrale og solrike beliggenhet. Fasadene til eneboligene spiller på farger man finner igjen i naturen og omgivelsene, og er utformet med ulike takvinkler for å skape variasjon og tilpasning til landskapet. Området er et yndet turområde og over 60 prosent av arealet forbllir urørt skog. Vi ønsker at Påskedagsheia boligområde skal gli best mulig inn i den flotte naturen omkring.

Bo godt på Påskedagsheia

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.