Laster resultat

Salget er i gang

Begbyåsen Tyrihellinga BK1

Dette salgstrinnet består av 42 eierleiligheter i seks- og åttemannsboliger på fantastiske Begbyåsen.

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Ikke avklart
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Planlagt innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:
Regimentveien 49, 1639 Fredrikstad. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Regimentsveien, 1639 Fredrikstad. Se kart i Google

Om Begbyåsen Tyrihellinga BK1

Her skal vi bygge 42 eierleiligheter i seks- og åttemannsboliger. Byggene går over to etasjer. Samtlige boliger er lettstelte, energieffektive og kommer med smarte planløsninger. Leilighetene passer mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Her vil du bo i et moderne og innholdsrikt hjem over ett plan, i duse farger og med kvalitetsinnredning.

Dette salgstrinnet består av tre- og fireromsleiligheter, med bruksareal fra 77 til 98 kvadratmeter. Leilighetene vil bestå av en entré, bad med vaskerom, bod, kjøkken og stue med utgang til terrasse. De minste leilighetene vil ha to soverom, mens de største får tre soverom og et gjestetoalett. Leilighetene i 2. etasje har åpen himling i stue og kjøkken, noe som gir meget god og luftig romfølelse. Samtlige enheter kommer med en flott terrasse/balkong, samt parkering i carport. Det er gjesteparkering i nabolaget.

I tillegg til hyggelig innerom har boligene også herlig uterom. Så fort vårsolen begynner å dukke opp kan livet nytes på boligens romslige uteareal, enten alene med en bok eller med familie og venner, forfriskninger og grillmat. Som på hele resten av Begbyåsen er solforholdene fantastiske, og her kan mange herlige timer tilbringes på varme late dager og lange lyse kvelder.

Alle tomtene på området leveres med ferdigplen, busker og blomster. Oppkjørslene er asfalterte, og det blir lekeplasser, sosiale soner og grøntområder som alle i nabolaget vil ha glede av.

Bo godt på Begbyåsen

Innbyggernes tanker

Innbyggernes tanker

De lokale innbyggerne ved Begbyåsen forteller deg mer om lokalsamfunnet og hvorfor dette kan være det perfekte området for deg.

Les mer her
Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Velg hvilken boligtype du er mest interessert i.
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår