Artikkel om nabolaget på Husbyåsen

Landlig og sentralt på Husbyåsen

På Husbyåsen kan du bo både landlig og sentralt i et velfungerende nabolag. Den korte veien til skog og mark kan de fleste sette pris på.

De fleste av oss er på jakt etter den gode følelsen av å være hjemme. Å bo et sted hvor vi føler oss trygge, med kort vei til både daglige gjøremål og muligheten til å trekke frisk luft. Slik kan du få det på Husbyåsen. Her kan du bli en del av et nyetablert nabolag hvor innbyggerne setter fokus på trivsel. Dette er et mangfoldig bomiljø med mennesker i alle aldre, noe som legger til rette for barnelatter på tunet, fotball i hagen og en god kaffekopp hos naboen.

Illustrasjonsbilde av inngangspartiet for rekkehus i kjede i Husbyåsen

1 av 3

Nærhet til alt du trenger

Boligfeltet ligger strategisk plassert. Barnefamilier vil elske at Gnist Barnehage Husbyåsen er en del av byggefeltet. I tillegg finner du flere andre barnehager i nærheten. Fra Husbyåsen er det gangavstand til Fosslia Barneskole, men også busstilbud om dere heller ønsker å benytte det. Stjørdal sentrum er kun få minutter unna med bil, hvor du finner alt du måtte trenge av butikker, restauranter, kjøpesenter og kulturliv. Lokalbussen kan ta deg dit hver halvtime, men knytter deg også til andre omkringliggende steder i Trøndelag. Med bil er du kun 10 minutter unna Trondheim Værnes Lufthavn, og E6 tar deg sørover til Trondheim på 40 minutter.

Gode aktivitetstilbud

Nærmiljøet har et rikholdig tilbud av både fritids- og rekreasjonsmuligheter. På Husbyåsen er det en egen kunstgressbane, en populær aktivitetsplass for store og små. Om vinteren legges det skøyteis her. Stjørdal sentrum kan også by på idrettshaller, klatrevegg og svømmehall. Er du mer glad i friluftsliv vil du elske å ha et stort turområde like utenfor døren. Om vinteren kan du ta skiene fatt og benytte deg av de fine løypene inn i Remarka. I selve nabolaget finner du også flere moderne lekeplasser.