Artikkel om nabolaget i Torvald Tus veg

Attraktivt og barnevennlig område

Torvald Tus veg er et grønt og fredelig nabolag, med alt du trenger i nærheten.

Hyggelige Torvald Tus veg ligger herlig til på et høydedrag med flott utsikt over området, på Kåsen i Klepp kommune. Bryne sentrum er cirka en 10 minutter lang gåtur unna. Området er svært populært blant barnefamilier. Her bor du fredelig og uforstyrret med grøntarealer og rekreasjon tilgjengelig, og har samtidig kort vei til sentrumsfasiliteter og alt man trenger i hverdagen. Boligfeltet i Torvald Tus veg har nettopp denne kombinasjonen, og tilbyr det beste fra to verdener

Oversiktsillustrasjon av leiligheter

Dronebilde av Torvald Tus veg.

1 av 3

Tilrettelagt for familieliv

Området er svært godt tilrettelagt for familieliv og har kort vei til alle fasiliteter og institusjoner, til glede for både store og små. Det er barne hage og en helt ny barneskole på nabotomten, samt ungdoms- og videregående skoler i gang- og sykkelavstand. Kåsen Idrettslag er en betydelig aktør i området, og idrettsalegget ligger like ved. Her er også Kåsenhallen lokalisert og byr på ulike aktiviteter og arrangementer for både barn og voksne. Det er også hyggelige grøntområder i nærheten, så enten du foretrekker organisert idrett eller fredelig avkobling i skog og mark er mulighetene mange.

Kort vei til det meste

Faktum er at ingenting ligger langt unna Torvald Tus veg. Det er kort gangavstand til alt du behøver av sentrumsfasiliteter, service og handel så vel som til skoler, barnehager og alt av organiserte og uorganiserte fritidssysler. Dette er noe du kommer til å merke i hverdagen – garantert! Det er dessuten gangavstand til både buss og jernbane, og enkel adkomst til FV 44 og Stavanger lufthavn Sola, som tar deg hvor hen i verden du måtte ønske – og hjem igjen.

Bo godt på Torvald Tus veg