Artikkel om nabolaget på Damlitoppen

Det beste fra to verdener på Damlitoppen

Rett utenfor Skarnes sentrum ligger hyggelige Damlitoppen. Her bor du både landlig og sentralt, med kort vei til både kultur og natur.

På Damlitoppen bor du både sentralt og landlig, med fantastiske muligheter for friluftsliv og kort vei til alt du trenger av handel, service og offentlige tjenester.

Området ligger innenfor pendleravstand til Kongsvinger, Lillestrøm, Jessheim og Oslo, noe som gjør det til et svært godt utgangspunkt for en rekke ulike arbeidsplasser. Hit kan du trekke deg tilbake for å lade batteriene og nyte fritiden med de nærmeste.

Natur, kultur og idrett

Naturopplevelsene starter like utenfor døren på Damlitoppen. Nærmiljøet har svært flotte turstier, hyggelige badeplasser og gode forhold for fiske og båtliv. Boligområdet har både lekeplasser og grøntarealer rett utenfor på tunet, og Skarnes byr på et bredt tilbud innen organisert idrett og inspirerende kulturliv.

For den som liker golf er det flotte baner tilgjengelig både i Nes og på Kongsvinger, og det er kort vei til områdets flotte svømme- og idrettshall. Dette gjør Damlitoppen til et attraktivt sted å bo for mennesker med mange ulike interesser.

Fotografi av fasade bakside

Fasaden bak

Det du trenger i nærheten

Uansett ønske og livssituasjon får du det du trenger i området. Det ligger to barnehager i umiddelbar nærhet, og det er omtrent tre kilometer til flere barne- og ungdomsskoler i omegn. Det er også tre kilometer til Skarnes sentrum, og en rekke ulike handel- og servicetilbud som gir deg alt du trenger og ønsker deg i hverdagen.

Det er også kort vei til Parken kjøpesenter og Skarnes syd, samt postkontor, banker og et rikholdig bibliotek. Med alle tilbud innen rekkevidde ligger alt til rette for en ukomplisert hverdag som gjør livet på Damlitoppen hyggelig og behagelig.