Artikkel om nabolaget i Moytoppen

Alt du trenger finner du på Moytoppen

Moytoppen er et helt nytt boligområde med nærhet til Fevik og Vik i Grimstad. Omgivelsene er idylliske, med mange muligheter for en aktiv fritid for små og store.

Moytoppen er et nytt og attraktivt boligområde med nærhet til Fevik og Vik i Grimstad. Her vil du bo i landlige og trygge omgivelser, med flott utsikt og gode solforhold fra morgen til kveld.

Det er kort vei til fiskelykke, badeliv og turer i skog og mark. Og svært god fremkommelighet med bil og sykkel. Du finner nærmest busstopp kun 300 meter unna, som har gode bussforbindelser til Grimstad og Arendal.

Dette området er perfekt for deg som vil bo grønt og naturskjønt, i et nabolag som er behagelig å være en del av for både barnefamilier, nyetablerte, husdyreiere og godt voksne. Senk skuldrene, pust fritt og bo godt.

Butikker

Dere har alt dere trenger av servicetilbud i nær omkrets. Joker Vik er kun en liten kilometer fra nabolaget. Ellers er blant annet Fevik Senter, Meny, og Apotek 1 like i nærheten. Har du behov for mer urbane omgivelser er det bare å sette seg på bussen til Grimstad eller Arendal.

Balkong på leilighet Moytoppen

Balkong på leilighet

Skole og barnehage

Nabolaget ligger flott til for dere som har barn. Det er både gang- og sykkelavstand til Fjære barneskole (1.- 7. klasse) og Fjære ungdomsskole (8. - 10. klasse). Det er en videregående skole i Grimstad sentrum. I tillegg vil dere få hele tre barnehager innenfor en radius på 1,3 kilometer, hvor Temseveien barnehage er den nærmeste.

Fritid

Moytoppen kan by på fritids- og rekreasjonsmuligheter som passer de aller fleste interesser. Det er sykkel avstand til bade- og båtliv i skjærgården. Det er en offentlig badestrand på Moysand familiecamping. I nærmiljøet er det et moderne idrettsanlegg, golfbane og flotte turområder både om sommeren og vinteren.