Hopp til innhold

Tomter til salgs

Ønsker du å bygge hus på egen tomt? Nå har vi fem selvbyggertomter til salgs i det nye boligområdet Kråkåsen Hageby i Askim.

Nummererte tomter på Kråkåsen Hageby
Tomtene på Kråkåsen Hageby, med illustrert inndeling og nummerering. Sett fra venstre mot høyre: tomt 12, 13, 14, 15 og 16.
Oversikt over området på Kråkåsen Hageby
Tomtene ligger i et lyst og solrikt område, som også er meget barnevennlig.
Oversikt over området på Kråkåsen Hageby
Sett fra innkjøringen er tomtene hovedsakelig vendt mot vest, med god adkomst.
Oversikt over området på Kråkåsen Hageby
Tomtene grenser til et landbruksområde, her får du fritt utsyn og en luftig følelse.
1 av 4

Nøkkelinformasjon

Illustrasjon av et check-tegn

Salgsstart for tomtene på Kråkåsen Hageby

Frist for forkjøp 27. mars 2023 kl. 16:00.

Salgsstart 29. mars 2023 kl. 09:00.

Oppmøtested ved salgsstart er i Haugenveien 13 B, 1423 Ski.

Ta kontakt med salgskonsulent for å melde forkjøp, få mer informasjon om tomtesalget eller om du ønsker en privat visning!

Forkjøpsrett

OBOS-medlemmer får velge og kjøpe tomt før ikke-medlemmer den dagen salget av nye OBOS Block Watne-tomter starter. Den som har vært medlem lengst får velge tomt først (ansiennitetsprinsippet). Etter at medlemmene har valgt og kjøpt tomt ved salgsstart, er det fritt fram for hvem som helst å kjøpe tomtene som fortsatt er ledig.

Om tomtene

Nå kan du sikre deg en av fem boligtomter på Kråkåsen Hageby i Askim. Tomtene som er til salgs er i hovedsak flate og rektangulære, med fordelaktige tomtelinjer og god inndeling. Tomtearealer er estimert fra cirka 660-1000 kvadratmeter.

Tomtene er regulert til bolig, har god adkomst og er hovedsakelig vendt mot vest sett fra innkjøringen. De grenser mot landbruksområde, noe som gir et fritt utsyn og en luftig følelse. Området er solrikt og meget barnevennlig.

Last ned salgsoppgave

Kontakt oss for mer informasjon

Ta kontakt for å melde interesse eller forkjøp. Vi svarer gjerne på dine spørsmål om tomtene på Kråkåsen Hageby og det du måtte lure på om OBOS Block Watne Fluks.