Hopp til innhold

Tomter til salgs

Ønsker du å bygge hus på egen tomt? Se tomtene vi har til salgs her.

Finn en tomt å bygge på

Tomter på Kråkåsen Hageby

Kråkåsen Hageby i Askim

I det nye boligområdet Kråkåsen Hageby har vi selvbyggertomter til salgs. Tomtene er i hovedsak flate og rektangulære, og ligger i et solrikt og barnevennlig område.
Dronefoto av tomtene på Strømnesåsen

Strømnesåsen i Råde

Nå kan du sikre deg en eneboligtomt i det nye boligområdet på Strømnesåsen i Råde. Tomtene er hovedsakelig fjelltomter med god inndeling.
Oversikt over utomhusplan på Åsen gård, med tomtene i fokus

Åsen gård i Drammen

På Åsen gård i åsen over Mjøndalen i Drammen, kan du sikre deg en solrik eneboligtomt uten byggeklausul. Tomtene er vendt mot vest, i et barnevennlig og rolig område.
Oversiktsbilde over Engene Platå

Engene Platå i Arendal

På Engene Platå, et barnevennlig område mellom Arendal og Grimstad, kan du sikre deg en solrik eneboligtomt.
Oversikt over tomteområdet på Øverbylia på Gjøvik

Øverbylia på Gjøvik

Velg blant fem romslige selvbyggertomter i det nye boligområdet Øverbylia på Gjøvik. Tomtene er rektangulære, med god inndeling, og ligger i et solrikt og barnevennlig område.
Å bygge hus er spennende. Hent inspirasjon fra våre siste artikler, prosjekter og bilder.

Gratis arkitekttjenester med Fluks

Kjøper du tomt av OBOS Block Watne, tilbyr Fluks arkitekttjenester kostnadsfritt, dersom du velger å bygge med oss og signerer kontrakt innen 1. mai 2024. Sammen med vår arkitekt får du muligheten til å tegne en bolig tilpasset tomtens preferanser, dine behov og ditt budsjett. Som totalentreprenør er vi ett team av fageksperter som hjelper deg med rådgivning og til å ta gode valg gjennom hele prosessen – fra befaring på tomten, til du står med nøklene i hånda.

Les mer om Fluks