Hopp til innhold
Agder Nedeneskollen enebolig

Vi endrer navn

Så lenge Block Watne har eksistert, har vi vært en viktig del av byggingen av det moderne Norge. Når vi nå skifter navn til OBOS Block Watne, vil vi stå enda sterkere i arbeidet med å lage boliger nordmenn kan leve godt i.

I fem år har OBOS og Block Watne satt kurs i felles retning. Sammen har vi definert vår strategi, vår visjon og vårt kundeløfte. Vi har samlokalisert oss i mange regioner, og enda flere er på vei.

Starten på noe større, fortsettelsen på noe unikt

Når vi fra april 2020 kobles enda tettere sammen, både i navn og visuelt uttrykk, markerer dette en naturlig start på et nytt kapittel – felles for to selskaper med hver sin stolte historie. Og vi skal være stolte. For Block Watne består, og vi skal fortsette å bygge boliger i hele Norge – akkurat som vi har gjort i årtier. Verdiene og kulturen bærer vi med oss, for vi vet at det vi har fått til sammen er unikt.

Boliger folk trives i

Hos oss jobber fagfolk som liker jobben sin, og det med god grunn. Vi er håndverkere som bygger boliger folk trives i, og vi holder det vi lover – fra plankestabel til ferdig hus.

Alt dette tar vi med oss. Som OBOS Block Watne blir vi en del av et OBOS som tar ansvar for samfunnet, og som aktivt støtter en rekke formål innen kultur, idrett, humanitært arbeid og sosiale tiltak, sier salgs- og markedssjef Bjørnar Tretterud.

Bjørnar Tretterud, Salg- og markedssjef i OBOS Block Watne

Fremoverlent perspektiv

Med et fremoverlent perspektiv på både tjenesteutvikling og byutvikling, baner OBOS vei for bedre bo- og oppvekstmiljøer, klima og miljø. Alt dette er vi nå en del av. Fra dag én har vi påvirket hverandre positivt, og vi skal få til enda mer. Vi er to boligbyggere som styrker hverandre, og vil lære av hverandre. Som utfyller hverandre og passer sammen. Som tenker stort, men skal tenke enda større framover. Vi er ledere innen hver våre områder, som får et felles og større nedslagsfelt sammen. Som kobler samfunnet tettere i hop. Nå tar vi neste skritt sammen, for å bli Nordens ledende boligbygger.

Grønnere boliger

Men hva slags boliger ønsker vi oss egentlig i 2020? OBOS Block Watne gjør stadig nye kundeundersøkelser som gjør at vi kan skape et svar på de behovene som til enhver tid dukker opp hos boligkjøperne. Salgs- og markedssjef Bjørnar Tretterud har god oversikt på hva som rører seg akkurat nå. – Det er en tydelig bevegelse mot «grønnere» boliger, derfor vil vi fremover fokusere på å spesialisere oss enda mer på boliger laget av tre. Dette er det mest miljøvennlige materialet, i tillegg er det kortreist, fra skoger i Norden.

En annen tendens vi merker, er etterspørselen etter boliger som alle har råd til kjøpe – altså nye boliger til en overkommelig pris og som er store nok til at fremtidens familier har råd til å kjøpe nytt, sier Tretterud. - Til slutt har vi trenden hvor større familier med god råd ønsker seg store, flotte hus med spesiell beliggenhet og dyre løsninger, og dette er også boliger vi vil øke produksjonen av fremover. Nytt navn vil skape nye muligheter for OBOS Block Watne, men en ting er sikkert: Det kjente boligskaperselskapet vil holde ved like sin posisjon som en av Norges mest kjente trehusprodusenter, sier han.

Eneboliger ned mot fjorden

Foto: Skråvika i Ålesund, Fotograf Jiri Havran

Nytt navn – større muligheter

Som Block Watne har selskapet vært med på oppbyggingen av Norge etter andre verdenskrig. Som OBOS Block Watne blir de en enda tydeligere del av et OBOS som også er en sterk samfunnsaktør.

Med OBOS i navnet får trehusprodusenten Block Watne også vist at de er eid av Norges mest solide boligutvikler. Det er viktig, både for de 450 000 OBOS-medlemmene og de ansatte, at det blir helt klart hvilke fordeler det gir å knytte synlige bånd navnemessig.

Sammen er OBOS og Block Watne styrket til å tenke enda større. Veien dit er brolagt med sterke verdier, tradisjonsrik kultur, fremoverlent perspektiv sammen med pålitelighet, kundeomsorg, trygghet og kvalitet – alt for at nordmenn skal få bo så godt som mulig.

Navneendringen skjedde offisielt 14. april 2020.

Illustrasjon av enebolig med to etasjer

Nye boliger over hele landet

På jakt etter bolig, eller vil du bare se hva som er til salgs? Vi bygger nye eneboliger, rekkehus og leiligheter i store deler av landet.

Se alle boliger