Hopp til innhold
Illustrasjon av kjøkken og spisestue mot stue i OBOS Block Watne-bolig

Få 100 000 kroner til tilvalg på utvalgte boliger

Er du på boligjakt? Da kan det lønne seg å investere i et nytt hjem før prisene stiger. Kjøper du ny bolig fra OBOS Block Watne mellom 16. oktober og 1. desember, får du dessuten 100 000 kroner til oppgraderinger på flere av våre boliger.

Kjøpers marked

– Historisk sett har det vært en god prisøkning i boligmarkedet. Dersom du har et langsiktig perspektiv på boligkjøpet og ser for deg å bo i boligen en stund, så kan dette være en god investering, sier Silje Strand Ekelund, direktør Personmarked i OBOS-banken.

– Det er kjøpers marked nå, så de som har råd, kan gjøre gode boligkjøp.

Silje Strand Ekelund, direktør Personmarked i OBOS-banken

Direktør Personmarked i OBOS-banken, Silje Strand Ekelund.

Sett ditt eget preg på boligen

Det kan være vanskelig å finne den perfekte boligen, for alle har jo forskjellige livssituasjoner og behov – og smak! Kanskje tenker du at du ville ha valgt et annet kjøkken, et annet baderomsinventar eller et annet gulv om du kunne. Da er det godt at det finnes muligheter for å gjøre tilvalg og oppgraderinger. Når du kjøper en ny OBOS Block Watne-bolig, kan du i større grad velge løsninger som passer for akkurat deg.

Få oppgraderinger med på kjøpet

Det er bare fantasien som setter grenser, men flere eksperter mener det lønner seg å prioritere å oppgradere fliser på bad, ekstra på kjøkken, downlights og eventuelt oppgradering av gulv hvis man får muligheten. Og det får du nå! Kjøper du bolig mellom 16. oktober og 1. desember 2023, får du hele 100 000 kroner å bruke på tilvalg og oppgraderinger*, noe som utgjør en stor forskjell. Sammen skaper vi hjemmet du ønsker deg!

*Tilbudet gjelder på utvalgte boliger i flere av boligprosjektene som bygges av OBOS Block Watne. Se prosjektene som er med i kampanjen under.

Lurer du på hvilke tilvalgsmuligheter som finnes, og om tilbudet gjelder boligen du er interessert i? Kontakt salgskonsulenten på boligprosjektet.

Boligprosjekter i ditt område:

Tilvalg fra gulv til tak

Akkurat nå er det mange OBOS Block Watne-boliger under bygging flere steder i Norge. Om du kjøper en ny bolig som er under oppføring, og er tidlig ute, kan du endre og tilpasse boligen din gjennom tilvalgsprosessen. Tilvalg vil si en oppgradering av enkelte elementer som for eksempel kjøkken, bad og garderobe, parkett, fliser, fargevalg, blandebatterier, dusjarmaturer og elektrisk anlegg.

Les også: Skap ditt drømmekjøkken

Tilvalg i OBOS Block Watne-bolig: kjøkkeninnredning fra HTH

Et av de viktigste rommene i en bolig er kjøkkenet. Uansett hvilken stil du ønsker deg har HTH mange forskjellige fronter og prisklasser.

Les også: Få det som du vil!

Tilvalg i OBOS Block Watne-bolig: Gulv i eik fra Kährs

Kährs er den største tregulvprodusenten i Europa og ett av verdens mest innovative treindustriselskaper. Kombinasjonen av lang tradisjon, høyt kompetansenivå, brennende interesse for design og ny teknologi gjør at de alltid ligger i forkant av utviklingen av moderne tregulv.

Kun kvalitetsleverandører

Det er mange muligheter for tilvalg og oppgraderinger når du kjøper en ny bolig av OBOS Block Watne. Vi samarbeider kun med kvalitetsleverandører og har samtidig dyktige eksperter innenfor alle fagfelt. Tilvalgene varierer litt fra prosjekt til prosjekt, men det kan for eksempel være kvalitetsparkett fra Kährs, baderomsinnredning fra Halvor Bakke for Svedbergs, kjøkken fra HTH eller garderobeløsninger fra Rival. Det er også vanlig å oppgradere til downlights, andre fliser eller andre farger på veggene.

Tilvalg i OBOS Block Watne-bolig: Walkin-garderobe fra Rival

Rival produserer garderober av høy kvalitet, og tilbyr nye og spennende løsninger innenfor garderobesegmentet.

Les også: Et helt nytt drømmebad

Tilvalg i OBOS Block Watne-bolig: Baderomsinnredning fra Svedbergs

Badene i boligene til OBOS Block Watne leveres av blant annet Svedbergs – Nordens ledende leverandør av baderomsinnredning. Ved kjøp av en OBOS Block Watne-bolig kan du velge fritt fra hele sortimentet, inkludert produktene fra Halvor Bakke, mot et tillegg i prisen.

Susanne og Håvard drikker kaffe i spisestuen i sin nye OBOS Block Watne-bolig på Solkollen i Sandefjord

Slik skapte Susanne og Håvard drømmehuset

Vinbod, åpen kjøkkenløsning og hage. Familien på fire fikk akkurat det de ønsket seg da de flyttet inn i nyboligen på Solkollen.

Se tilvalgene de gikk for