Hopp til innhold
Eksempel på en ferdig innredet stue

Slik skaper vi mer rom for livet

Hvordan oppfyller vi boligdrømmer? Det gjør vi ved å skape boliger med gjennomtenkte planløsninger tilpasset din hverdag, sier arkitekt Joakim Knudsen i OBOS Block Watne.

Slik er det å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra OBOS Block Watne

Tenk deg følelsen når du vrir om nøkkelen for første gang, og går inn i din splitter nye bolig for aller første gang. Du går inn gjennom gangen, titter inn i et delikat bad, en innbydende stue og et kjøkken med moderne innredning. Du tar turen ut på din nye uteplass, trekker pusten og kjenner på følelsen av endelig å være på plass.

– Du vet hva du får når du kjøper en helt ny bolig fra OBOS Block Watne. Du får et helt nytt hjem som tilfredsstiller både dagens og morgendagens standard. Du sikrer deg en gjennomtenkt bolig med smart planløsning og med alle fasilitetene du trenger for å trives, sier Joakim Knudsen, arkitekt i OBOS Block Watne.

Godt treverk og godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges aller største trehusprodusent. Vi har sverget til treverk siden oppstarten i 1872. Det er det flere gode grunner til.

Tre er et miljøvennlig materiale på flere måter. Det er kortreist, gir lavere CO2-utslipp og er et fleksibelt materiale å jobbe med. I tillegg er nordmenn godt kjent med trehus fra før, noe som gjør det trygt og godt valg for de aller fleste.

Arkitekt Joakim Knudsen i OBOS Block Watne

Men godt treverk gjør bare halve jobben. Det kreves også godt håndverk for å skape morgendagens drømmehjem. OBOS Block Watne har noen av de dyktigste arkitektene i landet. De jobber hver eneste dag for å skape boliger som er tilpasset målgruppenes hverdag og livsstil. 

Gjennomtenkte planløsninger

– Arkitektene baserer arbeidet sitt på innsikt. Vi samler inn all informasjon vi trenger om beliggenheten, befolkningen i området og hva som er mest etterspurt i markedet. På den måten finner vi ut av hvilke boligtyper vi skal bygge på den aktuelle tomten, forteller Knudsen.

Når dette arbeidet er unnagjort starter tegneprosessen. Arkitektene tegner planløsninger tilpasset målgruppene ulike behov og livsstil. Romfordeling, fasadeuttrykk og plassering av uteareal er strategisk plassert ut fra tomtens beliggenhet.– Vi jobber hver eneste dag for at de nye beboerne skal trives i sitt nye hjem. Gode plantegninger er helt essensielt for å legge til rette for dette. Vi skal rett og slett skape mer rom for livet, sier Knudsen.

Samtidig vet vi godt at det ikke bare er boligen som gjør at vi trives der vi bor. Derfor legger vi stor vekt på å skape trygge og gode nabolag i alle våre boligprosjekter. Med grøntareal, møteplasser for store og små og kort vei til det du trenger i hverdagen.

Benth A. Eik, administrerende direktør i OBOS Block Watne.

Administrerende direktør i i OBOS Block Watne, Benth Eik 

En stor og solid utbygger

OBOS Block Watne er en seriøs aktør med over 140 års erfaring i bransjen. Faktisk nærmer vi oss milepælen å ha bygget 100 000 trehus i landet vårt. Det gjør oss til et attraktivt alternativ for potensielle boligkjøpere.

Prognosesenteret gjennomførte en undersøkelse i september om nordmenns holdninger til nybygde boliger. Over 1000 intervjuer ble gjennomført i et representativt utvalg (kjønn, alder og region).

Hele 89 % av utvalget mener det er viktig å vite hvem som bygger boligen. 87 % svarer også at de stoler på bedrifter som bygger og utvikler boliger.

Og ikke nok med det. Videre er hele 67 % av utvalget svært positive til å flytte inn i et nybygg.

– Å kjøpe bolig er et av de største valgene vi tar i livet. Derfor er det naturlig at forbrukerne er opptatt av at det en trygg investering. Vi er et solid selskap med dyktige ansatte i alle ledd, så kundene våre kan være sikre på at de blir godt ivaretatt hos oss. Vi skaper drømmehjem av god kvalitet, sier administrerende direktør Benth Eik.

I 2019 ble vi for andre året på rad trukket frem som en av de beste i bransjen i Prognosesenterets Kundetilfredshetsmåling (KTI) av våre kunder.

Stemningsbilde av tunet i byggeprosjektet Lysløypa i Ås.