Hopp til innhold
Bjørnar Tretterud og Erik Røste signerer kontrakt

OBOS Block Watne sponser kombinertlandslaget

OBOS Block Watne har signert en treårig sponsoravtale med Norges Skiforbund Kombinert!

– Det er spesielt artig å signere en slik avtale, og spesielt hyggelig foran sesongstarten. Kombinertlandslaget har levert gode resultater over tid. Idretten er en viktig gren for Norges Skiforbund, samt viktig for norsk skisport. Kombinertsporten er avhengig av midler for å henge med i verdenstoppen, og jeg er imponert over hvordan de har løst dette på med et ganske stramt budsjett. Jeg håper at vi i fellesskap får løftet produktet fremover, og vi kommer sikkert til å se resultatet av dette, sier skipresident Erik Røste.

– Konsernledelsen i OBOS, som eier OBOS Block Watne, går inn med fullt hjerte for denne avtalen, og det er full tilslutning. Vi er en del av et kjempekonsern med 12 milliarder i omsetning. Vi er Nordens største boligbygger, og vi produserer eneboliger, rekkehus og leiligheter for mange tusen i året. Denne avtalen betyr mye for oss også, sier salgs- og markedssjef i Block Watne, Bjørnar Tretterud.

Avtalen ble signert høsten 2016, og er senere forlenget med fem år.

Bilde av landslaget i kombinert

Foto: Kombinertlandslaget - nå også med landets første damelandslag

Han ser likhetspunktene hvor OBOS Block Watne har lange tradisjoner, mens kombinertsporten er det «rotnorske» med lange skitradisjoner.

– Vi ser likhetspunkter med det å prestere på toppnivå. Våre 360 tømrere bygger husene fra grunnen av og det gjelder å følge nøyaktige oppskrifter, mens utøverne på kombinertlandslaget er avhengig av presisjon og prestasjon i både bakken og i langrennssporet, sier Tretterud.