Hopp til innhold
Trygge fellesområder på Øygarden i Sandnes

Et godt nabolag

OBOS Block Watne har en helt konkret nabolagsprofil. Vi bygger for trivsel, trygghet og sosiale nabolag.

Det å kjøpe bolig er et stort steg og ofte en del av et nytt kapittel i livet. Å trives i sitt nye hjem, nabolag og nærmiljø er alle viktige brikker for at hverdagen skal skal gå rundt. Det er viktig for oss å treffe blink på dette når vi bygger boliger. Beliggenhet er ikke overraskende en vinner, men det er en rekke andre detaljer som spiller en stor rolle for hvordan vi har det. 

Fellesskap og naboskap

Godt naboskap er av de viktigste faktorene for å trives i hverdagen. Derfor er vi svært opptatt av å tilrettelegge for sosiale møtesteder i uteområdene når vi planlegger et nytt boligprosjekt. Parker, lekeplasser og grønne soner der naboene kan samles gir vennskap og samhold, som fremmer glede og trivsel i hverdagen.

Sandkasse er en hyggelig møteplass

Fredelig beliggenhet

Det er selvsagt individuelt hva vi betegner som «god» beliggenhet. Det kan være urbant eller landlig, øst eller vest. Men mange av oss vil ha sol og utsikt, og de fleste er opptatt av stillhet. Gunstige støyforhold er noe som verdsettes i et moderne samfunn, der ro og naturnærhet nærmest er luksusvarer. Denne etterspørselen er vi svært opptatt av når vi bygger nye nabolag, og vi anstrenger oss til det ytterste for å skape fredelige og støyfrie bomiljø.

Grønn rekreasjon

Naturnærhet er en glede, og noe vi alle setter pris på. Rekreasjon i det grønne er ikke bare forfriskende og behagelig, det er påvist å være direkte sunt. Ingenting er mer avslappende for kropp og sinn enn avkobling i naturen, og helsen blir bedre av turer i skog og mark.

Det tar vi på stort alvor når vi planlegger nye boligprosjekt – det skal være lett atkomst til utmark og turterreng. Vi bygger for trivsel, og det er lett å trives når man har kort vei til gode opplevelser i naturen.

Godt treverk - godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi nå bygger våre boliger med egne ansatte tømrere, vil boligene også her være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.