Hopp til innhold

Et drømmehjem i tre

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872.

Faktisk har vi bygget 100.000 trehus, og i mai 2021 flyttet en familie inn i nettopp dette huset. Dette vitner om at vi er en stor og trygg aktør å kjøpe bolig av. Vi holder det vi lover - fra plankestabelen er på plass til det ferdige huset er klart til innflytting.

Godt håndverk - godt treverk

Norges beste trehus skapes av det beste treverket og de beste hendene.

Det er mange grunner til at vi velger treverk når vi skal bygge hus. Tre er et materiale man finner over hele landet vårt. Det er kortreist, miljøvennlig og lett å forme. Det gjør at vi kan bygge gjennomtenkte boliger med godt inneklima og smarte planløsninger.

Illustrasjon av fasade på hus 3 på Emblemsvågen
 
Gode materialer gjør imidlertid bare halvparten av jobben. Det må også godt håndverk til for å skape hus som folk trives i og som varer i generasjoner.

Tømrerne våre gjør en fantastisk jobb for å bygge moderne hjem. Arkitektene gjør individuelle tilpasninger for menneskene som skal flytte inn. Vi har også egne landskapsarkitekter som skaper gode møteplasser, flotte grøntarealer og lekeplasser for barna. Sammen gir dette mer rom for livet.

Vårt mål er å være Norges ledende trehusprodusent. Det får vi til med både godt treverk og godt håndverk. Vi skal sette standarden for trehus i Norge. I mange år til.

Et stort, hvitt trehus fra OBOS Block Watne med en frodig hage i forgrunnen.

Våre trehus

OBOS Block Watne er i dag Norges største produsent av trehus. Vi bygger ulike typer hus i tre, over hele landet! Finn ut mer om hvorfor og hvordan vi gjøre det.

Les mer om våre trehus
Illustrasjon av enebolig med to etasjer

Kjøpe ny bolig

Kunne du tenke deg å flytte inn i et helt nytt hus i tre? Vi bygger nabolag bestående av trehus over hele landet.

Finn ditt nye hjem