Hopp til innhold
Eksteriør hus 11 Emblemsvågen

Drømmen om et nytt hjem

OBOS Block Watne har vært ledende innen boligbygging i mer enn 60 år, og vi vet at det å skape et godt hjem handler om kvalitet, trygghet, trivsel og gode nabolag – et hjem som gir deg som kunde mer rom for livet.

Et hjem defineres ikke bare av veggene eller taket som bærer det, det defineres av menneskene som bor der – og det er alle de unike menneskene i langstrakte Norge vi i OBOS Block Watne bygger boliger for.

Ikke bare en bolig, men en boligdrøm. Vi skaper nabolag for fellesskap og samhold, og møteplasser for familier, barn, unge og eldre som sammen kan bygge sin fremtid.

– Det handler ikke bare om bygningene, men livet mellom bygningene, sier Benth Eik, administrerende direktør i OBOS Block Watne.

Mer rom for livet

OBOS Block Watne har sine røtter mer enn 100 år tilbake, med en forhistorie som sagbruk og trelasthandel i Sandnes. Med en slik erfaring i bransjen, følger unik kunnskap og erfaring, og et brennende engasjement for å oppfylle boligdrømmer.

– Vi jobber hele tiden for å utvikle boligområder der det skal være godt å bo, og der mennesker i forskjellige aldersgrupper og livssituasjoner skal ha det bra. Det dreier seg i like stor grad om å legge til rette for tilværelsen mellom boligene, med fine uteområder, friområder, lekeplasser og gode veier, som det gjør å bygge gode boliger, forklarer Eik.

Sentralt i selskapet står begrepet «mer rom for livet», for med en ny bolig fra OBOS Block Watne skal du kunne senke skuldrene, og dyrke familie og interesser fremfor å bruke av din fritid på bolig.

Interiør fra rekkehus på Øygarden, Sandnes

Tenk deg følelsen når du vrir om nøkkelen til din splitter nye bolig for alle første gang. Du går inn i gangen, over gulvet i stua og stikker hodet inn på kjøkkenet. Du stryker hånden over benkeplaten, og konstaterer at alt fra skapplass til komfyr og fliser er som avtalt.

– Når du kjøper en ny bolig av OBOS Block Watne får du et moderne hjem med meget god standard, bygget med basis i solid, norsk håndverkstradisjon. Vi jobber målrettet for at våre boliger skal tilfredsstille både dagens og morgendagens krav til standard, forteller administrerende direktør.

– I tillegg vet du med sikkerhet hva boligen koster, det er ingen overraskelser.

Tradisjon for treverk

OBOS Block Watne er Norges største produsent av trehus, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Treverk er kortreist og finnes over hele landet vårt, i tillegg til at det er materiale som er bærekraftig, av god kvalitet og lett å forme.

– Block Watne startet som et sagbruk, og treverk har stått sentralt i selskapet hele veien. Vi har over 270 fagutlærte tømrere i selskapet som er eksperter på å bygge moderne trehus, sier Eik.

– Det er viktig for oss å gjennomføre byggeprosjektene med egne arbeidere, som gir stabil arbeidskraft. Våre tømrere er ofte tilknyttet områdene vi bygger, og det at de henter barna i samme barnehage som de nye menneskene som skal flytte inn i boligene, bidrar til stolthet og unik kvalitet i hver bolig.

Les mer om våre trehus

Enebolig i tre på Kvileitet, Nærbø på Jæren

Det å kjøpe bolig er et stort steg og ofte en del av et nytt kapittel i livet. OBOS Block Watne har lang erfaring og bygger hver bolig fra grunnen av, slik at du skal få det godt i ditt nye hjem.

Trehusene blir bygget på plassen, som bidrar til lavere klimautslipp i byggeprosessen, og en oversiktlig prosess der det er lettere å redusere og sortere avfall.

– Vi er en lærende bedrift, og er opptatt av at vi hele tiden skal ta med oss erfaring og kunnskap på veien videre når vi bygger fremtidens samfunn, forklarer han.

En av de beste i bransjen

OBOS Block Watne er en trygg og solid aktør som snart har bygget mer enn 100.000 trehus til det norske folk. Boliger som er i tråd med nyeste byggeforskrifter og energikrav, og inventar fra leverandører av ypperste kvalitet.

Alle boliger fra OBOS Block Watne leveres med kvalitetskjøkken fra HTH. Et kjøkken som er bygget for det moderne liv med nyskapende detaljer og enestående design, som innfrir alle praktiske behov.

I 2019 ble vi for andre år på rad trukket frem som en av de beste i bransjen i Prognosesenterets Kundetilfredshetsmåling (KTI) av våre kunder.

– OBOS Block Watne eies av medlemmene. Kundetilfredshet og at vi svarer til forventningene deres er derfor veldig viktig for oss. Jeg tror det er en viktig årsak til at vi for har vokst til å bli en stor aktør, at vi hele tiden har tatt kundene på alvor, sier den administrerende direktøren.

– I tillegg videreutvikler vi stadig boligene våre, og vurderer kontinuerlig om områdene vi kjøper vil være et godt sted å bo for kundene våre.

Gjennom kommunikasjonsplattformen «Min Side», kan alle boligkjøpere følge byggeprosessen for sin nye bolig fra begynnelse til slutt, og samtidig komme i direkte kontakt med håndverkerne, leverandører og sin salgskonsulent.

– Vi har egne og engasjerte salgskonsulenter som følger deg som kunde gjennom hele prosessen. Vi kaller også selv inn til ettårsbefaring og går gjennom boligen og ser at alt er etter kundens ønsker, forteller Eik.

Et gjennomtenkt boligprosjekt handler om så mye mer enn selve boligen. Det handler om din opplevelse som kunde, beliggenhet, materialvalg, planløsning, transportmuligheter og sikkerhet til det sosiale.

Slik skaper vi drømmeboligen. For når vi bygger boliger, skaper vi rom for livet. OBOS Block Watne har et unikt utvalg med boliger tilpasset dine unike behov.

Illustrasjon av enebolig med to etasjer

Nye boliger over hele landet

På jakt etter bolig, eller vil du bare se hva som er til salgs? Vi bygger nye eneboliger, rekkehus og leiligheter i store deler av landet.

Se alle boliger

Relaterte artikler

Illustrasjon av stue og kjøkkenløsning

Smarte, praktiske og gode planløsninger

En gjennomtenkt planløsning betyr et praktisk hjem. Planløsningene i våre boliger er nøye utarbeidet av arkitektene i OBOS Block Watne og tar form allerede ved første befaring på tomten. De har ett mål for øye – skape løsninger som gjør din hverdag enklere.
Familien som bor i OBOS Block Watne-hus nummer 100  000

Familien i trehus nummer 100 000

Eystein og Elin svingte bare innom OBOS Block Watne-huset mens de var på kjøretur. Og ble umiddelbart forelska. Nå flytter de inn i hus nummer 100 000.
Illustrasjon av terrasse i hus 11 på Engersand.

Gode solforhold og fantastiske uteplasser

Vi i OBOS Block Watne bygger for trivsel. Lenge før første spadetak planlegger vi for å skape solrike uteplasser med flott utsikt som nye beboere kan nyte gjennom døgnet og til ulike årstider og sesonger.
Les flere artikler