Hopp til innhold
Moderne kjøkken fra HTH

Den spesielle følelsen av et helt nytt hjem

Ingenting gir mer følelse av blanke ark enn en helt ny bolig. Vi har lagt til rette så du kan forvandle boligen til et hjem.

Det kan være gøy og inspirerende å pusse opp noe gammelt. Men er egentlig noe bedre enn å starte med noe nytt? Og vite at i det du åpner døren til din splitter nye bolig kan du begynne å gjøre den til et hjem?

Det å innrede en tom bolig med alt du er glad i, gi nye plasser til gamle ting, møblere med fine investeringer og finne ut hvor du skal ha TV, kaffemaskinen og arbeidsrommet, er tross alt det som gjør det nye hjemmet til ditt eget.

Etter kaos med pakking og flytteesker kommer endelig belønningen: prosessen med å skape din helt egen sfære, og stemningen som gjør at du og dine nærmeste kan trives i hverdagen. Det er hverdager det er flest av, og det er viktig å gjøre hverdagslivet fint. Derfor er det deilig å vite at alt er i orden når du flytter inn. At alle sånne tekniske ting du synes det er aller best å slippe å forholde deg til er i orden.

At vann, elektrisitet og infrastruktur fungerer som det skal. At gulvene er av førsteklasses kvalitet og står i stil med resten av huset. At planløsningen er gjennomtenkt og velprøvd over lang tid, så du slipper å lure på om du kanskje burde flytte den veggen.

Det er deilig å komme i gang med hverdagen med det samme, og at den hverdagen er så ukomplisert og behagelig som overhode mulig. Derfor er det deilig å vite at man har kjøpt en nøkkelferdig bolig.

Bruk tiden på annet enn oppussing

Bruk tiden på annet enn oppussing

Godt treverk - godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger våre boliger med egne ansatte tømrere, vil boligene være tuftet nettopp på godt treverk og godt håndverk.