Hopp til innhold
Kvinne sitter på laptop ved spisebord, med hund i bakgrunnen

OBOS Bostart

Kjøp en splitter ny bolig til en lavere pris enn ordinær markedspris med OBOS Bostart.

Høye boligpriser og krav til egenkapital gjør det vanskelig for mange å komme inn på boligmarkedet. Uansett om du er student eller i fulltidsjobb, kan det være utfordrende å få kjøpt din første bolig. OBOS Bostart er en ordning som gjør det lettere for flere å eie og bo i sin egen bolig. Som OBOS-medlem kan du benytte deg av ordningen og kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn ordinær markedspris.

Se alle boligprosjekter med OBOS Bostart

Hva er OBOS Bostart?

Med OBOS Bostart kan du kjøpe bolig til en litt lavere pris – mot at OBOS får retten til å kjøpe boligen tilbake igjen når du skal selge. Når du kjøper med OBOS Bostart eier du hele boligen selv, men trenger ikke like mye i egenkapital og lån. Det eneste som skiller dette fra et ordinært boligkjøp er at når du ønsker å selge, har OBOS rett til å kjøpe boligen tilbake. Du beholder den eventuelle verdistigningen, mens OBOS får kjøpe boligen til opprinnelig salgspris, justert etter boligens verdi i markedet.

Det er ingen aldersgrense for å kjøpe bolig med OBOS Bostart – det kan du gjøre uansett hvor du er i livet, så lenge du har egenkapital, et finansieringsbevis og er OBOS-medlem.

Illustrasjon av lysende lyspære

Vil du vite mer?

Finn svar på det du måtte lure på om OBOS Bostart, inkludert mer om kjøpsprosessen, hvor mye du trenger i lån og finansiering, og hvordan tilbakekjøp fungerer.

Finn ut mer om OBOS Bostart